Любовта на Блатечки към Попова обаче се оказа по-силна и

...
Любовта на Блатечки към Попова обаче се оказа по-силна и
Коментари Харесай

Фурор! Най-Известната Двойка В България Се Събра Отново И Вече Живеят Под Един Покрив!

Любовта на Блатечки към Попова обаче се оказа по-силна и двамата още веднъж се събраха. Най-щастлив от събирането на двойката е синът им Борил, който стана на четири годинки през септември. Диляна и Асен не отхвърлят, че още веднъж са дружно. Двамата обаче не желаят да обявяват връзките си, с цел да не нараняват Катерина, както и дъщерята на Блатечки, която към този момент е тийнейджърка и тежко преживявала извънбрачната връзка на татко си.

Диляна въпреки всичко публично призна, че с Асен са още веднъж дружно пред списание „ DIVA! “ и че се усеща доста добре с него. „ Нещата се случват, както им е писано, и постоянно са причина и резултат. Мисля, че се обърна прекомерно доста внимание на връзките ни и това не е потребно за никого от нас. Чуждото мнение ме вълнува, само че не чак толкоз доста. Познати ме осведомят за следващите измислени публикации, мислейки, че е занимателно. Все още не ми е. Имам мощно развито възприятие за правдивост и когато нещо не е правилно, излизам от кожата си “, споделя Попова.

С Асен са не просто дружно, а даже обмислят концепцията да имат още най-малко едно дете. Диляна даже желае три или четири, само че споделя, че най-вероятно няма да има време за това, тъй като е родила „ на по-зряла възраст “.

Диляна и Асен обаче не възнамеряват да узаконят връзката си. Асен Блатечки няма брак и с Катерина макар 15-годишното им взаимно общуване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР