Любовта може да говори на много езици. Когато всички те

...
Любовта може да говори на много езици. Когато всички те
Коментари Харесай

Любовта говори на 5 езика

Любовта може да приказва на доста езици. Когато всички те са налице във връзката, тя е щастлива, здрава и пълноценна. Не всяка връзка се радва на разнообразието на всички пет езика на любовта, само че е значимо сътрудниците да се стремят към тях, с цел да бъдат още по-щастливи дружно.

Езикът на думите, които разкриват отдаденост

„ Обичам те “ е значима част от вербалния език на любовта, само че не е задоволително. Думите, с които сътрудниците показват своята отдаденост един на различен приказват доста повече от общоприетото и дежурно „ обичам те “. Отдадеността се дефинира от това дали сътрудниците се поддържат, дали стоят един зад различен в сложни моменти, дали се възхищават един на различен, дали демонстрират емпатия и схващане, когато това се постанова.

Езикът на действието

Действията в доста случаи приказват повече от думите. С тях потвърждавате възприятията си, изразявате загрижеността си, поддръжката и желанието да продължавате да градите живота си дружно. Не е нужно да вършиме големи жестове, да купувате скъпи дарове. Достатъчно е да вършиме дребни неща за обичания си човек всеки ден, като да пуснете пералнята вместо него, да му сготвите обичаното ядене, да го посрещнете с чаша вино.

Езикът на подаръците и жестовете

Подаръкът без специфичен мотив е доста значим език на любовта. Той подсказва, че сте отделили време, с цел да подберете точния метод да накарате обичания си човек да се усмихне, да се отпусне след претрупан ден или просто да му покажете, че го обичате.

Езикът на качествено прекараното време

Още един значим съставен елемент в една връзка е прекарването на време дружно. Но не просто физическо време по обвързване, а качествено прекарано време, в което вършиме нещо дружно, споделяте, говорите, творите или спортувате. Няма значение какво тъкмо ще вършиме, значимо е да го вършиме взаимно и дружно.

Езикът на докосването

Физическият контакт не се мери единствено в полов аспект. Интимното допиране, пощипване, погалване може да приказва за доста по-голяма непосредственост, в сравнение с сексът. Да докоснеш колегата си без полов повод, а просто с цел да го почувстваш по-близо до себе си, приказва за мощна връзка оттатък физическото. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР