Любовта между Жерар Пике и Шакира вече е в историята

...
Любовта между Жерар Пике и Шакира вече е в историята
Коментари Харесай

Пике сменил Шакира с нейно младо копие

Любовта сред Жерар Пике и Шакира към този момент е в историята и наподобява, че попдивата няма никакви планове да дава втори късмет на футболиста. Двамата по този начин и не разясниха каква е повода за раздялата им след толкоз години и две деца, само че съгласно техни доближени, Пике е изневерявал редовно на Шакира и откакто чашата преляла, тя е поставила завършек на връзките им. 

Дали певицата е знаела от дълго време за забежките на обичания си, или е научила инцидентно и е взела непринудено решение, не знаем. Говори се също, че Пике ѝ е обърнал тил поради надалеч по-млада от него руса хубавица, която пазеше в загадка. През последните дни обаче се появиха фотоси и видеа в мрежата, на които ясно се вижда по какъв начин Жерар прегръща и целува друга жена и евентуално тя е тъкмо тази, за която се приказва от раздялата му с Шакира насам. И стряскащо доста припомня на певицата.
                             

Слуховете, че тя се споделя Клара Чиа Марти и работи в компанията на футболиста в отдел връзки с обществеността, бяха доказани. Също по този начин стана ясно, че двамата се срещат от месеци, още преди фамилията на Шакира да бъде тотално разрушено.

 

Досега профилите на Клара в мрежата бяха деактивирани тъкмо поради тайната ѝ връзка с Пике, само че и това остана в предишното и русокоската към този момент се демонстрира самоуверено. Изглежда, че футболистът има съществени планове към младото си завладяване, защото той освен я кри, до момента в който с Шакира разгласят раздялата им, само че и е нарушил сделката си с певицата, подписана неотдавна, а точно да не се появяват на обществени места с новите си сътрудници през идната една година. 
                             

А дали до Шакира има нов мъж? Не е известно, само че е реалност, че в общественото пространство се появява или сама, или с двамата си сина. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР