Любовта между хакерите и известните личности ни се струва направо

...
Любовта между хакерите и известните личности ни се струва направо
Коментари Харесай

Защо Бела Торн публикува свои голи снимки

" Любовта " сред хакерите и известните персони ни се коства напряко неизбежна. Причината е, че през годините сме виждали доста звезди, които са ставали жертви на хора с много положителни умения зад компютъра.
 Никол Шерцингер, Дженифър Лорънс, Скарлет Йохансон - някои от звездите, станали жертви на хакери
13 известни персони с голи фотоси в интернет

Жертви на хакери

Най-пресен е казусът с изпълнителката Иги Азалия и изтеклите ѝ голи фотоси. Случайт ѝ обаче е малко по-различен, тъй като тези фотоси са част от фотосесия, а не са правени от самата нея.

Оказва се, че колежката ѝ Бела Торн е следващата жена, която си има проблеми с нахални хакери. За това стана ясно от профила ѝ в Twitter.
 Бела Торн и Thorne by Bella - актрисата пусна козметична линия
Колко секси може да е голата Бела Торн

Thorne by Bella е за всички палави девойки

21-годишната Торн написа в обществената мрежа, че незнаен номер ѝ е изпратил няколко нейни голи фотоси и е заплашил да ги пусне в общественото пространство. Тя добавя, че се усеща по този начин като че ли някой я следи и взел нещо от нея, което е било предопределено за специфичен човек.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от BELLA (@bellathorne) на Юни 14, 2019 в 12:15 PDT

Ето за какво Бела Торн е решила да снима и да показа чатовете с хакера, на които се виждат и въпросните фотоси. По този метод тя счита, че си е върнала контрола над тези фотоси, тъй като към този момент няма с какво да я изнудват.

Споделя също по този начин, че въпросният неприятел ѝ е посочил, че разполага с голи фотоси и на други известни персони. Торн счита, че това е дело на някое 17-годишно момче, което е направило много неприятен избор, по тази причина се пробва да подходи с схващане към обстановката, написа The Hollywood Reporter.
 Иги Азалия, GQ Австралия и абсурдът с голите фотоси на изпълнителката
Иги Азалия и абсурдът с голите ѝ фотоси

Когато старите фрагменти зааживеят нов живот

Тя счита, че този юноша е много интелигентен щом може да се снабди с подобен вид фотоси, само че е поел по неприятен път. Бела Торн обаче не желае тази негова неточност да му съсипе живота. Припомняме, че хакерът, който преди няколко години пусна голи фотоси на Дженифър Лорънс и други звезди, беше наказан на осем месеца затвор и 60 часа публично потребен труд.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР