Любовта между британския принц Хари и актрисата от САЩ Меган

...
Любовта между британския принц Хари и актрисата от САЩ Меган
Коментари Харесай

Компютър показа как ще изглежда бебето на принц Хари и Меган Маркъл

Любовта сред английския принц Хари и актрисата от Съединени американски щати Меган Маркъл непрекъснато дава храна на медиите. " Дейли Експрес " предвижда по какъв начин би изглеждало тяхното бебе. 35-годишната Меган Маркъл и 33-годишният принц Хари имат ясно изразени черти на лицето и забавно завещание, вследствие на което могат да се снабдят със " удивително " отроче.

Използвайки компютърен генератор, в. " Дейли експрес " дава визия по какъв начин би изглеждало бебето на двойката.

Компютърно генерираното отроче на пръв взор не наподобява поразително нито на Меган Маркъл, нито на принц Хари. При по-задълбочено взиране обаче се разпознават чертите и на двамата родители.


Бебето има близко разположените очи и тънките " ниски " вежди на принца. Устните му също са тънки, само че с ясно изразен " купидонов лък " над горната джука, присъщ за Меган Маркъл.

И Меган, и Хари имат високи скули и заострена брадичка - характерности, които наследява и бебето.

Очите на отрочето са с лешниково кафяв цвят. Принц Хари има светлосини очи и е малко евентуално те да се унаследят от бебето, защото възлюбената му е с кафяви очи, които са доминантен белег.

Ушите на бебето са леко издадени напред като при принц Хари, само че имат формата на тези на Меган Маркъл.

Принцът е прочут с огнено алената си коса - белег, датиращ още от времето на крал Хенри Осми, само че с помощта на тъмния кестеняв цвят на косата на актрисата е малко евентуално бебето да наследи " рижия жар " на татко си. Вместо това се чака то да има коса с пясъчно кафяв цвят, която ще потъмнее с времето и ще замязя на тази на Меган Маркъл.

Бебето също по този начин няма да наследи бледия цвят с розов нюанс на бащината кожа. Маркъл, която е от смесено родословие, има прелестен мургав цвят на кожата, който евентуално ще се прояви и при потомството й.

Източник: Канал 3
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР