Любовта между Брад Пит и Инес де Рамон изглежда, че

...
Любовта между Брад Пит и Инес де Рамон изглежда, че
Коментари Харесай

Брад Пит и Инес де Рамон се появиха за пръв път заедно като двойка


Любовта сред Брад Пит и Инес де Рамон наподобява, че става все по-силна, откакто направиха обществена поява дружно като двойка в събота вечер, провиква се " People " оттатък океана. 59-годишният Пит и 32-годишната Рамон участваха дружно на 12-ата годишна кино церемония " Art+Film " на LACMA в Лос Анджелис в събота, само че не позираха за обща фотография.

" Изглеждаха супер влюбени! Смееха се, майтапиха се с всички към тях. Личеше си, че им е готино дружно ", споделя свидетел.
 


Изминалото лято беше същински сантиментално за двойката, която се сближава, и източници, близки до тях рапортуваха, че връзката им се развива и става все по-сериозна. " Те в действителност се любуват на компанията си и са доста влюбени. Това е ясно на всеки, който ги види дружно ".

Пит и де Рамон се появиха първо през ноември предходната година на концерт в Лос Анджелис. По това време източници твърдяха, че се срещат от няколко месеца. Рамон се е срещнала с Пит около общ другар.

През декември Инес се появи с него на празненството във връзка премиерата на кино лентата му " Вавилон " в Лос Анджелис и да честваха 59-ия му рожден ден в холивудски ресторант. След това Пит и де Рамон започнаха 2023 година с пътешестване до Кабо Сан Лукас, Мексико, където прекараха новогодишната нощ и останаха известно време.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР