Любовта кара хората да крещят за чувствата си, да пишат

...
Любовта кара хората да крещят за чувствата си, да пишат
Коментари Харесай

Истинската любов съществува: Как да разберете, че сте влюбени

Любовта кара хората да крещят за възприятията си, да пишат на тротоара с огромни букви, да вършат шеметни каскади  и куп други неща, с цел да впечатлят обичания човек. И въпреки всичко това е прелестно възприятие и милиони хора мечтаят да го изпитат. А вие? Може би към този момент сте се влюбили? Как да разберете?

Не можете да заспите, мислейки за него

Когато един човек заема всичките ви мисли, когато ви се е вкоренил в мозъка толкоз крепко, че не спирате да мислите за него даже през нощта, това демонстрира, че изпитвате мощни усеща към него. Нарича се обич.

Всички мисли са за него

Няма значение дали сте на изпит, закусвате ли, шофирате или вършиме нещо друго, в никакъв случай не спирате да мислите за обичания човек. Да, тъкмо обичан, тъй като това е „ признак “ на човек, изпитващ обич. Или мощна пристрастеност. Но пристрастеността бързо стартира да избледнява, за разлика от любовта.

Не ви пука за другите мъже

Дори Брад Пит към този момент не кара сърцето ви да бие толкоз бързо, колкото този, в който сте влюбени. В последна сметка това е любовта, без подозрение.

Интересувате се от същото като него

Толкова желаете да се сближите с този мъж, че да приемате всички негови занимания без подозрение, даже това да е лов на риба, футбол и коли. Не единствено това, вие освен ги приемате, само че и тези ползи стават ваши. Вие сте влюбени и това е ужасно, само че не можете да се претопите в сътрудник. И вие, и той би трябвало да имате нещо свое, нещо персонално.

Готови сте да вършиме взаимни отстъпки

Буквално постоянно и във всичко сте подготвени да вършиме жертви в името на обичания си човек. Правейки отстъпки, жертвайки вашите стремежи, ползи, време, вие по този метод се стремите да покажете на индивида какъв брой доста го обичате.

Наслаждавате се на живота

Всяка заран ставате в чудесно въодушевление, гледайки през прозореца и срещайки слънцето, откровено се радвате на новия ден и си повтаряте, че животът е хубав. Да, вършиме ли всичко това, вие несъмнено сте влюбени!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР