Любовта към родния град минава през грижата за него, а

...
Любовта към родния град минава през грижата за него, а
Коментари Харесай

Поглед отвън: Как се разви София през последните 10 години?

Любовта към родния град минава през грижата за него, а оттова и взискателното отношение към всеки стадий от напредъка му. В цялостна степен това се отнася за София. Стана всекидневно година по година стандартът на условия от столичани да се покачва паралелно с развиването на града.

Докъде стигна София през последните 10 години?

Обективен отговор може да получим единствено с взор извън. Зад него стоят туристите. Хората от чужбина, които могат да създадат независимо съпоставяне сред милионните градове по целия свят.

Турист е всеки пренощувал в хотел посетител на дадена дестинация, считат от Световната организация в бранша. В последните 10 години София се трансформира в атрактивна дестинация за млади туристи до 34 година Повече от двоен е растежът на пренощувалите в София чужденци от 2010 до 2018 година, съвсем двойно повече българи годишно също посещават столичния град за същия интервал. Очаква се общият брой туристи в столицата да надвиши 1,5 милиона души за 2019 година - толкоз, колкото са и жителите на София. Много повече са посетителите на града, които не са пренощували в него, а са създали дневни екскурзии.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР