Любовта към планината отне живота на нашата бивша колежка Лили

...
Любовта към планината отне живота на нашата бивша колежка Лили
Коментари Харесай

Ексглавният редактор в БТА Лили Тодорова е загиналата жена в Рила

Любовта към планината лиши живота на нашата някогашна колежка Лили Тодорова, оповестиха от Българска телеграфна агенция. Дългогодишен публицист в Българската телеграфна агенция и някогашен основен редактор на " Вътрешна информация ", тя ще остане като един от най-ярките и колоритни облици, с голямо сърце, неподражаемо възприятие за комизъм и безрезервност към работата и хората, оповестяват от организацията.

``
реклама

След отдръпването си от дейната журналистическа активност, тя не спря да се развива и да търси нови способи за развиване. Догодина й предстоеше да приключи докторантура в Богословския факултет, обвързвана с друга нейна пристрастеност - хоровото пеене и църковнославянската музика. Лили е и дълготраен доброволец в стационара за наркомани и алкохолици в Суходол.



В събота тя се насочи на следващия планински преход в обичаната й Рила планина. Днес тялото й бе намерено в региона на Белия улей, до Рилския манастир.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР