Любовта към натурализма на моделката Мариса Папен неведнъж я е

...
Любовта към натурализма на моделката Мариса Папен неведнъж я е
Коментари Харесай

Гола манекенка оскверни храма Света София СНИМКИ

Любовта към натурализма на моделката Мариса Папен нееднократно я е изправяла в прорез със закона. Миналата година спорната влогърка бе вкарана зад решетките, откакто бе хваната да театралничи гола в античен египетски храм. През юни тя провокира яд по собствен адрес, разхождайки се чисто гола из свещени места в Ерусалим. Очевидно неодобрението на нейните действия не е било задоволително, с цел да накара буйната нудистка да постави завършек на своето неконвенционално занимание, до момента в който пътува из света.

При последната ѝ демонстрация някогашната моделка на Playboy си направи скандална фотография в Истанбул.

Тя заголи частта на тялото си под кръста в черквата " Света София ". На потресаващо вулгарната фотография се вижда по какъв начин Мариса е заголила половия си орган на прага на храма.

Вижда се, че към нея се разхождат локални и туристи, само че моделката изобщо не се тормози от обстоятелството и продължава нахално със своя непоносим ексхибиционизъм, без да се опасява, че ще бъде хваната.



За разлика от предходните ѝ " произведения " последната фотография на натуралистката обаче много се е понравила на нейните почитатели. " Абсолютно красиво. Много красиви фотоси на невероятни места ", написа един от тях.



" Мариса в действителност е красива и брилянтна, доста мощна история ", написа различен.

" Обичам творбите ти, както и твоите смели опити да накараш хората да се освободят от религията и разпоредбите, които ги слагат в дребна кутия ", възхвалява гнусотията трети.



В неотдавнашен пост в блога си плеймейтката изяснява смисъла зад своята скотщина. По думите ѝ, тя е направила това, с цел да стачкува срещу тиранията на религията. " Това е обръщение, посланието е следното: хората да бъдат накарани да се замислят с помощта на нашите фотоси. Опитваме се да им помогнем да се освободят от тяхното ментално изгнание от държавните управления и религиите на тази планета. Всички сме толкоз мощно заслепени и оскотени, че одобряваме всичко просто ей по този начин. Вече нищо не подлагаме на подозрение. Всичко се управлява, манипулира ", изясни тя.





Източник: Блиц

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР