Любовта към нашите домашни любимци е несравнима. Те заемат много

...
Любовта към нашите домашни любимци е несравнима. Те заемат много
Коментари Харесай

Пагубното влияние на домашните любимци върху сексуалния ни живот

Любовта към нашите домашни любимци е несравнима. Те заемат доста огромно място в сърцата ни и съвсем постоянно получават каквото изискат - в това число правото да спят в леглата ни с нас. В последна сметка желаеме да ги обсипем с безкрайна обич и внимание. Но коства ли ни тази обич фамилиарност в леглото с колегата?

Нови сочат, че при 41% от британците, които разрешат на косматите им другари да спят на леглото, решението им в последна сметка е повлияло по някакъв метод на половия им живот.

Близо един милион възрастни в Обединеното кралство в действителност признават, че са употребявали домашния си любим, латентен на леглото, като опрощение да не вършат секс с колегата си. Разбира се, не е нужно да имаме опрощение, с цел да не желаеме да вършим секс, само че от време на време това е елементарно решение, в случай че не сме в супер въодушевление.
 Снимка 613370

Емоциите ни във връзка с нашите четириноги другари са виновни и за смяната на половия ни живот, като един на всеки девет души се усеща прекомерно отговорен, с цел да реалокира кучето си, когато го откри да дреме в спалнята, разкриват от Metro.

Оказва се, че на дамите сладко сгушената топчица косми им влияе доста повече, в сравнение с мъжете. 14% признават, че вършат по-малко секс, тъй като се усещат прекомерно гузни да реалокират спящия си домакински любим от леглото. При мъжете процентите са седем. Установено е също, че дамите отделят повече време за своите домашни любимци (средно осем часа на ден), в сравнение с за половинките си (шест часа). Мъжете посвещават шест часа качествено време за домашните любимци в съпоставяне със седем часа за партньорките си.
 Снимка 613369

Повече от една трета от британците също признават, че гушкат домашния си любим по-често, в сравнение с колегата си. Голям % не крият и че споделят " Обичам те " по-често на своите котки или кучета. Има и такива, които хем не желаят да скапват кефа на спящия си домакински любим, хем не се отхвърлят от половия акт, по тази причина демонстрират креативност. Около 6% настояват, че са правили секс на разнообразни места в дома, до момента в който косматковците дремят в спалнята. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР