Любовта към кафето не може да бъде описана с няколко

...
Любовта към кафето не може да бъде описана с няколко
Коментари Харесай

Експерсна доставка на любимите ти и екслузивни марки кафе в София

Любовта към кафето не може да бъде разказана с няколко елементарни думи или даже редица красиви фрази. Истината е, че тя се развива с времето и колкото повече типове кафе пробвате, толкоз повече развивате усета си за него. Представяме Ви Cafemag, които са изключителни фенове на горещата напитка и заради тази причина желаят да дават най-качествените кафе артикули на техните клиенти.

Кога, по какъв начин и кой започва бизнеса на Cafemag?

Дълги години Даниел Вучев се занимава с вендинг машини и през 2014 взема решение да започва с онлайн магазин за кафе, с цел да може хората да си набират кафе по-лесно и по-бързо и да могат да имат по-голямо многообразие в избора си на кафе.
 Cafemag
Каква е задачата на вашата компания?

Искаме да развием кафе културата в България, да покажем на хората, че кафето би трябвало и може да ти е вкусно. Любовта към кафето не може да бъде разказана с няколко елементарни думи или даже редица красиви фрази. Истината е, че тя се развива с времето и колкото повече типове кафе пробвате, толкоз повече развивате усета си за него. Ние от Cafemag.bg сме изключителни фенове на горещата напитка и желаеме да предоставим най-качествените кафе артикули на нашите клиенти.

Как помагате на клиентите да изберат вярното кафе за тях?

Стараем се да даваме оптимално повече информация на потребителите, като изложение в уеб страницата. Предлагаме консултация по телефона, като нашите чиновници са добре осведомени с всички предлагани артикули и могат да насочат всеки един консуматор към вярното кафе, по отношение на неговите условия. Също по този начин има чат, на който всеки консуматор би могъл да зададе въпроси, свързани с предлаганите от нас артикули и услуги.

Кое е вашето конкурентно преимущество пред марки във вашата ниша?
 Cafemag
Освен онлайн магазини имаме и физически местоположения, там нашите консуматори могат да се срещнат с продуктите. Също по този начин поръчка, направена онлайн, може да се вземе без включена доставка от наш магазин. Имаме личен бранд ALLDA Speciality Coffee, който печем на място и всеки един клиент можа да опита прясно изпечено кафе. Поддържаме на склад 90% от продуктите на уеб страницата и доставките се правят на територията на цялата страна в границите на 2 работни дни. Предлагаме и експресна доставка до два часа, стига тя да е направена в работен ден. Имаме лична логистика за град София и поръчки, направени до 10:00 часа сутринта, могат да бъдат доставени в границите на деня.

Ключът към сполучливия бизнес за вас е...?

Ключът към сполучливия бизнес е да обичаш това, което правиш. Когато се обградиш с хора, които имат предпочитание за работа, имат хъс и влагат всичко от себе си, тогава можеш да кажеш, че имаш сполучлив бизнес. За нас триумфът не идва единствено с продажбите, за нас е значимо клиентите ни да са задоволени, да получат най-хубавото и да са подготвени да ни предлагат на близки и другари, тогава разбираме, че сме си свършили добре работата. Когато чиновниците работят с готовност, също е симптом, че вървим в вярната посока.

С какви думи бихте стимулирали един младеж да стартира бизнес в България?

“Мисли. Вярвай. Мечтай. Рискувай ”. Всяко начало е мъчно, никой не подсигурява, че ще стане от първия път, само че когато човек желае да реализира нещо, не би трябвало да се отхвърля. Всеки един неуспех е стъпка към триумфа.
 Cafemag
Cafemag e част от eCommerce Academy Awards 2023 - Конкурсът на електронните търговци в България. Повече за премиите и по какъв начин да се включите можете да видите тук:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР