Любовта към футболния тим е нещо много особено и е

...
Любовта към футболния тим е нещо много особено и е
Коментари Харесай

Да пътуваш от Шотландия до Малта...заради Левски!

Любовта към футболния отбор е нещо доста изключително и е за цялостен живот. Както се споделя бира и тим не се оставят...За пенливата течност не знам, само че обичта на едно българско семейство към Левски е впечатляваща.

Милен от село Сборище, което е покрай Сливен от години живее в далечна Шотландия. Той е брачната половинка му над 16 години са на Острова. Синовете им се раждат там, порастват в Ливингстън и даже упражняват футбол в локалния клуб.

Решават да отпразнуват рожденния ден на член от фамилията на по-топло. Решават да съчетаят приятното с приятното...Разбират, че Левски ще се готви в Малта през зимата и резервират самолетни билети, хотел и кола чартърен. Обратното придвижване не е проблем, а улеснение. Същата работа като в Шотландия.
Милен се вълнува, че ще гледа "сините " онлайн. Очите на дребните Алекс и Мартин светят. Баткото е на 11, а братчето му на 9. Правят си фотоси с запасите, до момента в който другите загряват за контрола против австрийски отбор.

Таткото е обезпокоен, че нещо играта на Левски в последната контрола не била положително, а мненията люти.

Този път Левски би, игра добре и доста надъхано. Сънародниците не съжаляват, че биха 4 часа път със самолета и съумяха да съчетаят приятното с приятното.

След мача следва нова доза фотоси. Кой споделя, че контролите нямат значение? Милен и синовете му ще помнят с положително визитата в Малта. За тях тази контрола си беше значим мач, който приключи добре.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР