Любовта, както знаете, управлява света. Без това прекрасно чувство човек

...
Любовта, както знаете, управлява света. Без това прекрасно чувство човек
Коментари Харесай

Как всяка зодия да привлече ЛЮБОВТА

Любовта, както знаете, ръководи света. Без това прелестно възприятие човек стартира да изпитва самотност, нерешителност в себе си и незаинтересованост. Всеки може да притегли обич съгласно зодията си, знаейки характера и темперамента, дадени му при раждането.

Овен

Импулсивността на огнените Овни постоянно им пречи да схванат същинските усеща. Те стават заложници на личния си бърз манталитет и самочувствие, което постоянно води до самотност.

Телец

Телците са романтици, само че постоянно не са уверени в личните си сили и не обичат измененията. Те търсят съидейник, който да споделя възприятията и страстите им, без да се намесва интензивно в богатия им вътрешен свят.

Близнаци

На Близнаците не им е непознат флирта, в който са постигнали съвършенство. Представителите на този знак, обаче, постоянно търсят сантиментални връзки и не могат да изберат подобаващ претендент.

Рак

Раците по своята същина избират спокоен метод на живот - без шумни купони и непредвидени пътувания. Те имат отлична вътрешен глас, само че тя постоянно може да им изиграе жестока смешка. Понякога просто би трябвало да се пуснат по течението, с цел да открият любовта.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР