Любовта и взаимоотношенията във връзката са нещо сложно. Те се

...
Любовта и взаимоотношенията във връзката са нещо сложно. Те се
Коментари Харесай

Зодиите, които вероятно ще изневерят на половинките си през 2020

Любовта и взаимоотношенията във връзката са нещо комплицирано. Те се резултат от низ от решения и от време на време приключват с разлъка.

С наближаването на 2020 година, стартират да се обрисуват и зодиите, които е доста евентуално да изневерят на половинките си следващата година. Кои са те? Вижте в канала във vbox7:

Телец

Уран ще играе рискова игра в решенията ви. Ще си играете с огъня, що се отнася до връзката ви. Може би просто ви е доскучала, а може би просто новите завършения ще са прекомерно апетитни.
               

A post shared by (@couple) on Nov 6, 2019 at 3:06am PST

Водолей

Вие не сте тъкмо вид, който обича да е във връзка. Не обичате компромисите, а обожавате свободата си. Със сигурност сте най-егоистичната зодия и нямате самообладание да имате нещо ново.
               

A post shared by (@couple) on Nov 4, 2019 at 11:30pm PST



Рак


През 2020 година ви чака драма в персоналния живот, която рано или късно ще ви подтикне към невярност. Това няма да е нещо нелогично поради обстоятелството, че половинката ви ще ви пренебрегва.-->
               

A post shared by (@couple) on Nov 1, 2019 at 5:00am PDT

Скорпион

С такова либидо изневярата не е чудна при нашите другари от зодия Скорпион. Биха го създали и през 2020 година, и през 2019 година, и през 2021 година...
               

A post shared by (@couple) on Nov 6, 2019 at 11:30pm PST

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР