Любовта и връзките са непредвидими. Мислиш си, че имаш спокойна

...
Любовта и връзките са непредвидими. Мислиш си, че имаш спокойна
Коментари Харесай

3-те зодии, които ще попаднат в любовен триъгълник

Любовта и връзките са непредвидими. Мислиш си, че имаш спокойна и здрава връзка, до момента в който един ден не се появи трети човек, който да обърка проектите ти.

Близнаци
Никога не сте си представяли, че може да бъдете третия човек в една връзка. Но всичко се случва в живота, даже това, което си споделяме, че в никакъв случай няма да се случи навръх нас. Изглежда, че ще хлътнете по човек, който към този момент е привързан. Изглежда, че това няма да му пречи и ще ви обърне особено внимание, с което ще замае разсъдъка ви. Ще чувствате виновност, само че все пак възприятията ви ще са по-силни и ще управляват дейностите ви. Трябва да се замислите дали това в действителност има бъдеще или най-после ще излезете засегнати от този любовен триъгълник.
Стрелец
Ще се появи човек, който ще ви обсипе с похвали, въпреки да знае, че към този момент имате връзка. В устрема си да скриете това от колегата си, ще стане по-зле. За това неотложно споделете, тък като надали ще деянията интерес към човек, който се пробва да унищожи щастието ви. Освен всичко друго, с цел да завоюва сърцето ви, този човек ще се опита да саботира връзката ви като анонимно изсипе безпочвени обвинявания към вас на вашата половинка. Бъдете екип, не се отделяйте един от различен и бурята бързо ще отмине. Поне след всичко ще знаете какъв брой неустоими сте за другите. И вашата половинка ще осъзнае какво богатство има до себе си.
Коя е трeтата зодия разберете в iWoman.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР