Любовта и връзката са постоянна грижа. Не можете да ги

...
Любовта и връзката са постоянна грижа. Не можете да ги
Коментари Харесай

Мъжете губят интерес, когато жените правят тези неща

Любовта и връзката са непрекъсната грижа. Не можете да ги оставите просто ей по този начин и да очаквате, че ще се поддържат от единствено себе си.

Ето кои са сигурните способи мъжът да загуби интерес, оповестени от obekti.bg.

1. Работни връзки

Ако сте във връзка и споделяте някои от отговорностите в живота (напр. пари, деца, дом), някои полемики са потребни за развиването на връзката. Ако сте бизнес сътрудници, е значимо да помните по кое време да говорите за работа и по кое време просто да се отпуснете и да се наслаждавате един на различен. Отделяйте време за занимателни и игриви диалози, с цел да създадете баланс във връзката.

2. Вие сте повече майка и по-малко обичана

Има мъже, които са научени, че някои дами са майки, а други – любовници. За тях е доста мъчно да ги видят в един и същи облик. Не забравяйте – вие не сте майка на колегата си, вие сте неговата жена.

3. Вие сте неприятният вестоносец

Това се случва с течение на времето, и то подсъзнателно. Ако всякога, когато видите приятеля си, имате неприятни вести, той стартира да ви свързва с неприятните вести. Справедливо ли е това? Не, само че това е действителен проблем, който може да го накара да бъде по-малко въодушевен във връзка с връзката. Нереалистично е да избягвате да споделяте значими и неприятни вести, само че е значимо да вземете ограничения, с цел да не се превърнете само в източник на неприятните вести. Компенсирайте, като създавате специфични моменти единствено за вас двамата.

4. Ако спрете да му се възхищавате

По някаква причина визията, че една обичаната може да се възхищава на мъжа си, е непозната на множеството дами. Но това е толкоз значимо за неговото привличане. Мъж, който усеща, че не може да заслужи възхищението ви, последователно стартира да губи интерес към връзката.

5. Несъвместими сте

Не е неприятно да сте разнообразни, само че не и трагично разнообразни. С течение на времето и съгласно обстановките, в които попадате всеки ден, се демонстрират разнообразни страни на двамата сътрудници. Често единият или и двамата сътрудници просто прочувствено се срутват и си споделят: „ Тази връзка към този момент не ме интересува, не си коства усилието! “ 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР