Любовта и възхищението, които децата изпитват към някого, имат огромна

...
Любовта и възхищението, които децата изпитват към някого, имат огромна
Коментари Харесай

Гришо получи най-сладкия подарък от малък почитател - slava.bg

Любовта и възхищението, които децата изпитват към някого, имат голяма стойност, тъй като те са чисти и непринудени. Причините за тяхната любов не са предизвикани от извличането на съответна изгода или облага и не целят никаква полза. Ето за какво да бъдеш воин в очите на един хлапак е не просто чест, само че и отговорност - с цел да задържиш позициите си на подобен, написа Dir.bg.

Като най-хубавия тенисист на страната ни, Григор Димитров освен е заслужил благосклонностите на доста хора, само че също по този начин се е трансформирал в кумир за огромна част от тях, изключително за децата, гледащи го с неприкрит екстаз. Постиженията на спортиста въодушевяват доста от дребните му почитатели да доближават лични победи - било то в учебно заведение или в извънкласните им занимания.

Разбира се, когато кумирът ти се окаже на една ръка разстояние, е напълно в реда на нещата да искаш да изразиш своите възторженостти по някакъв метод. Поради тази причина първата ракета на България получи благ подарък от 6-годишния си обожател Максим, който е роден и живее в Австралия, само че и двамата му родители са от Бургаския район.

Момчето е нарисувало специфичен портрет на Димитров, който съумя да доближи до него, а той го показа с всичките почитатели на формалната си Инстаграм страница. Творбата стига до ръцете на тенис звездата на 5 януари, само че не и без няколко дребни недоразумения...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР