Любовта и интимността са много важни когато става въпрос за

...
Любовта и интимността са много важни когато става въпрос за
Коментари Харесай

5 тревожни сигнала, които издават, че нещо не е наред когато правите секс

Любовта и интимността са доста значими когато става въпрос за любовна връзка. Но от време на време, когато вършиме обич с някого, можете да забележите някои странни сигнали, които да ви накарат да се замислите за отношението на вашия сътрудник към вас. Ако забележите някой от тях, дано това да ви светне като защитна лампичка и да ви накара да се замислите дали няма нещо притеснително, което да унищожи връзката ви в бъдеще.

За какво би трябвало да внимавате, до момента в който сте в леглото с обичания

Правенето на обич издава значително възприятията ви един към различен. По метода, по който сътрудникът ви подхожда, вие можете да разберете дали сред вас има привличане, дали половинката ви има съществени планове и в действителност ли е влюбен във вас. А може би той е с вас единствено тъй като му доставя наслаждение?

Ето кои са тревожните нотки, до момента в който вършиме обич с обичания:
 В никакъв случай не правете тези 10 неща в леглото В никакъв случай не правете тези 10 неща в леглото
Любовният живот не е нещо комплицирано, само че една неточност може да го съсипе. Всеки е допускал неточности, когато стартира любовната игра, а те водят...

1. Партньорът мисли единствено за себе си

Ако усетите, че половинката ви мисли егоистично и не се старае да ви достави нужното наслаждение, а избира да му е хубаво единствено на него, това незабавно ще си проличи. Такъв човек желае да си угажда само на себе си, той не се старае да ви е хубаво и не ви дава това, от което имате потребност, до момента в който се любите с него. Ако този човек повече изисква от вас, в сравнение с ви дава, това е явен сигнал, че нещо не е наред с връзката ви и може да значи, че този човек няма съществено отношение към вас. Възможно е да ви употребява, а това значи, че в дълготраен проект той не желае да е с вас. Разбира се, всичко това може да се промени, само че вие имайте едно мислено, когато усетите сходно отношение.

2. Когато отсъства зрителния контакт

Ако сътрудникът ви прави обич с вас, само че ви гледа някак си отнесено, това може да е предизвестие, че за него връзката ви е просто плътско наслаждение и нищо повече. Има огромен късмет този човек няма съществени усеща и планове към вас. Липсата на зрителен контакт е индикатор, че индивидът не се интересува от вашите мисли и стремежи, а той желае да си доставите наслаждение единствено физически.

3. Преди и по време на любенето липсват целувките
 9 аргументи за какво към този момент не правиш секс след брака 9 аргументи за какво към този момент не правиш секс след брака
Първо, би трябвало да разберете повода за тази обстановка. Например, постоянно повода за недоволството от половия живот е противоречие...

Ако сътрудникът избира да не се целувате, а непосредствено да се любите, това може да значи, че той може би няма мощни усеща към вас. Затова е добре да се изясните с каква цел тъкмо е вашата връзка, дали имате взаимно бъдеще или всичко ще завърши напълно скоро. Целуването е значим знак, който подсказва отношението сред сътрудниците.

4. Ако сътрудникът не се гушка с вас

Подобно на целуването, гушкането също е индикатор за интимността на сътрудниците. Ако то отсъства, това е тревожна индикация, че връзката е минала единствено във физически контакт. Интимността при гушкането е от основно значение, тъй като то демонстрира желанието за непосредственост сред влюбените. Всеки човек има потребност да бъде прегърнат и в случай че това липсва е сигнал, че нещо не е наред.

5. Ако изпитвате стеснение, до момента в който вършиме обич

Не би трябвало да има някакво табу или стеснение, когато вършиме обич с някого. Ако неведнъж вашата половинка желае да експериментирате с неща, които не ви харесват, това може да  индикация, че нещо не е наред с връзката ви. Трябва да се чувствате освободени да вършиме каквото ви харесва и да не вършиме неща, които са срещу волята ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР