Любовта е вълнуваща и интересна, защото ни среща с различни

...
Любовта е вълнуваща и интересна, защото ни среща с различни
Коментари Харесай

Това са трите типа мъже, които са пълна загуба на време и емоции за жените

Любовта е вълнуваща и забавна, тъй като ни среща с разнообразни видове сътрудници. Докато има такива, които ни карат да се усещаме специфични, да преоткрием себе си по най-хубавия метод, постоянно срещаме и по някой мъж, който не заслужава вниманието ни. Въпреки това се влюбваме, имаме очакване и най-после страдаме. Вижте 3 вида мъже, които са цялостна загуба на време и страсти.

Този, на който му липсва зрялост
Едно от първите неща, които би трябвало да търсите в един мъж, когато желаете да създадете сериозна връзка е зрелостта. Незрелите мъже нормално са с привлекателна осанка, занимателни, умеят да очароват с историите си, само че... Те са склонни да се носят по течението, да избират лесното в любовта. Това значи, че в случай че решите да ги поизпотите и да се наложи да положат повече старания, с цел да ви впечатлят и завоюват като партньорка, незабавно биха се отказали. Незрелите мъже нормално не способстват с нищо за развиването на връзката и одобряват за даденост своята половинка. За тях всичко е развлечение и никаква отговорност.

Работохоликът
Този вид мъж постоянно ще се стреми към върховете на служебната подчиненост. И в това няма нищо неприятно. Но какви са в любовните си връзки? Работа до късно, през почивните дни, жертва от страна на партньорката му в името на това той да се развива, а нейните упоритости остават на назад във времето... За работохолика работата е приоритет и не всеки път е податлив да отдели задоволително време и място в живота си за половинката си. Дори и да сте търпеливи, дали в дълготраен проект ще може връзката ви да издържи на неговите упоритости?

Флиртаджията
Може би няма жена, която да не е казвала най-малко един път, че с плейбой в никакъв случай не би имала любовни взаимоотношения. Но той все някак съумява да притегли вниманието ни, да се промъкне в живота ни. Комплименти, ухажване, а доста повърхностни неща наподобяват съвършени. Когато сте с него, диалозите ви рядко са стойностни, неуместните тематики се заобикалят, а комплиментите, които ви насочва, ги прави на всяка. Плейбоят крие опасности. Той обича да флиртува и не дава гаранция до каква степен ще стигне играта му. Ще се заглежда по други, до момента в който беседва с вас, без даже да се замисли, че може да ви нарани.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР