Любовта е странно нещо. Няма никаква рецепта за това как

...
Любовта е странно нещо. Няма никаква рецепта за това как
Коментари Харесай

4 зодии, които често нямат късмет в любовта

Любовта е необичайно нещо. Няма никаква рецепта за това по какъв начин да я открием, по какъв начин да я задържим и по какъв начин да създадем по този начин, че да сме щастливи до края на живота си. На някои хора просто им върви, до момента в който други са все нещастни във връзките си. Някои зодии обаче имат много по-лош шанс в любовта от други. Кои са те?

Рак

Що се отнася до любовта, Раците са склонни да хвърлят всичките си старания, с цел да създадат половинката си щастлива. Ако не са обвързани, още веднъж цялата им сила е съсредоточена в това да открият мечтаната си сродна душа. Често обаче те се управляват от възприятията, а не от разсъдъка, което им изиграва неприятна смешка. Влагат напъните си в сътрудници и връзки, които не са подобаващи за тях, от което по-късно страдат надълбоко поради прекомерно сензитивната си природа.

Невъзможно е да не бъдат засегнати, в случай че не срещат изцяло идеалния за тях сътрудник. В доста случаи се усещат по-скоро нещастни през множеството време, в сравнение с щастливи и то не тъй като са обичани или обичащи, а тъй като постоянно са неразбрани. Те одобряват всичко прекомерно във вътрешността и неналичието на шанс в любовта ги унищожава.

Дева

Трудностите в любовта за Девите са двойно повече, в сравнение с при останалите зодии, тъй като те обичат прекомерно привързващо, от една страна, и от друга – за тях е прекомерно мъчно да се влюбят, още повече в случай че са били засегнати в предишното. Аналитичният им разум не стопира да ги разубеждава да се впуснат в нова обич.

Въпреки че на повърхността може да са оптимистично настроени, надълбоко в душата си те изпитват съществени подозрения към идващите си сътрудници. Подлагат всичко на дълбока рецензия, което ги прави още по-нещастни.

Девите са наясно, че би трябвало да целунат доста жаби по пътя на откриването на принца на техните фантазии.

Козирог

Тъй като ръководещата планета на Козирога е Сатурн, те са доста съществени персони. Почти в никакъв случай няма да видите Козирог да се впуска в недомислени и безперспективни връзки. Те държат извънредно на фамилията. За тях то е висша форма на полезност и не си губят времето с връзки, които не подсказват развиване в тази посока.

Козирогът е доста сериозен. Той подлага на подозрение всичко и всички. Затова му е мъчно да си избере половинка в океана от несъответствуващи сътрудници. Когато е във връзка, Козирогът също се нуждае от доста време, с цел да реши дали въобще си коства да направи по-сериозна крачка напред.

Риби

Нещастието на Рибите в любовта идва от тяхната специфичност да витаят в облаците, да не виждат истината, да живеят в личния свят на фантазии, който не съответствува с действителността. Рибите претърпяват кошмарно любовните разочарования. Понякога им е нужно доста дълго време, до момента в който се оправят, само че съумяват без да губят вярата си по-късно. Способни са на огромни жертви в името на любовта, от което доста постоянно сътрудниците им се възползват. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР