Любовта е сляпа и в началото винаги може да ни

...
Любовта е сляпа и в началото винаги може да ни
Коментари Харесай

Има поне 7 признака, че сте родени един за друг

Любовта е сляпа и първоначално постоянно може да ни подведе. Страстта, щастието, усмивките и непрекъснатото предпочитание да сме нонстоп дружно може да ни накара да си мислим, че сме родени един за различен, само че след това това да се окаже неистина. Има обаче и признаци, които подсказват, че сте родени един за различен и че най-сетне сте разкрили своята сродна душа. Ето по какъв начин да разберете.

Споделяте неща, които не казвате на никой различен
Вие сте разкрили сродната си душа и специфична половинка в живота, в случай че нямате самообладание да си споделите най-съкровените неща, които не казвате на никой различен. И не става въпрос за развързване на езика след няколко чаши вино, а за стимулирано предпочитание да кажете първо на специфичния си човек нещата, които ви вълнуват, а чак по-късно на който и да било различен.

Позволявате му да ви вижда в моменти на уязвимост
Когато сте разкрили най-близкия си човек, той е всичко за вас. Затова не се притеснявате да разкривате всичко от характера и личността си, в това число най-слабите си страни.

Уважавате се
Уважението е едно от най-ценните неща във връзката. Без него връзките сред сътрудниците няма да устоят дълго.

Нямате самообладание да го запознаете с родителите си
Ако сте в началните стадии на връзката си, само че към този момент сте сигурни, че това е индивидът за вас, евентуално имате голямо предпочитание да го визиите на най-близките си хора.

Можете да си визиите бъдещето дружно
Бъдещето е най-важното нещо за всеки човек. Ако вие усещате, че сте разкрили сродната си душа и стартирате да си представяте бъдещето дружно, да вършиме проекти, да вършиме и първи крачки за реализиране на тези проекти, това е симптом, че сте родени един за различен.

Не се страхувате да изразявате противоречие
Близките хора, които са построили дълбоки връзки между тях, почитат се и се изслушват, могат да си споделят всичко, в това число отрицателното. Те не се опасяват да изразят противоречие, да спорят, да се поправят взаимно без това да скапва връзките им.

Не изпитвате стеснение да си мълчите
Двойките в равновесие, които са разкрили, че вибрират на една и съща периодичност, не изпитват стеснение, когато стоят дружно в безмълвие. Тишината посред им не е нещо смущаващо, не им носи напрежение и несръчност, а в противен случай – дава им това успокоение, от което от време на време човек има потребност.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР