Любовта е сляпа и очевидно не зачита изобщо присъствието на

...
Любовта е сляпа и очевидно не зачита изобщо присъствието на
Коментари Харесай

Шок! 16-годишен залюби жена на 71 години! Вижте тази потресаваща история

Любовта е сляпа и явно не зачита въобще наличието на по този начин наречененото ЕГН. Доказателството идва надълбоко от Индонезия, където една малко по-нестандартна двойка е на път да подписа брак.

71-годишната Рохая ще пристане на 16-годишния Селамат Риаяади. Сватбата се е случила в кметския дом на селото, а двойката е декларирала пред медиите, че ще се самоубие, в случай че бракът им бъде отхвърлен.

Селамат няма никакви проблеми и никак не се тормози, че неговата обичана е единствено с 55 години по-голяма (това се споделя MILF-ка). В селото се твърди, че бракът се случва, тъй като фамилията на младоженеца е извънредно оскъдно и се пробва да докопа най-малко някакви доходи от по-заможната вдовица.

Редакцията продължава да има вяра в чистите усеща на двойката, само че се чудим дали е редно да започваме с " Тази година младоженка, следващата година люлка! ". Законът в Индонезия разрешава на хората да се женят едвам на 19-годишна възраст, само че някои дупки в закона могат да оказват помощ, подписаният брак е " никах сири " - различим от обществото, само че не и от страната. Дано младоженката да издържи най-малко още 3-4 години, с цел да е законно за всички!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР