Любовта е секси, очарователна и малко заблудена тази седмица. Като

...
Любовта е секси, очарователна и малко заблудена тази седмица. Като
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 14 – 20 януари

Любовта е секси, очарователна и малко заблудена тази седмица. Като цяло, представителите на зодиакалните знаци имат всички предпоставки да се радват на позитивните трептения, е, с дребни изключения. Комуникацията ще е в основата на взаимоотношенията. Какво ви чака, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица Венера ще бъде в съвършен ъгъл към Марс, който в този момент е във вашия знак. Имате необикновено лъчение, а най-хубавото е, че ще знаете по какъв начин да се възползвате от вашата прелест. Ако сте обвързани, предстоят ви невероятни моменти с обичания човек. В случай, че търсите нова обич, има възможност да срещнете човек, с който да се свържете физически.

Телец

Сексуалната сила на Телците също ще бъде допълнително и те несъмнено ще знаят по какъв начин да я употребяват, с цел да осъществят своите интимни мечти. Ще имате предпочитание да разкриете чувствеността си пред половинката. Очаква ви любовна седмица.

Близнаци

Положителни трептения в бранша на любовта чакат и представителите на зодия Близнаци. Те ще имат опцията и желанието да окажат поддръжка на половинката си в някакво начинание. Също по този начин ще създадете конюнктура край себе си, която да поддържа любовното въодушевление. Възползвайте се от моментите и бъдете щастливи.

Рак

Меркурий и Сатурн ще се свържат във вашия партньорски бранш. Обвързаните Раци ще проведат значим диалог с половинката си, след който няма да се усещат изключително разчувствани. Това не значи, че ще се случи нещо негативно. Дискусията ще ви накара да осъзнаете какъв брой постоянни са взаимоотношенията ви. Поддържането на действителността и хармонията е единственият метод да се чувствате задоволени от връзката си.

Лъв

Когато става въпрос за сантиментално обаяние, еротични мечти и секси моменти, вие несъмнено сте печеливши, уважаеми Лъвове. Седмицата няма да ви бъде по никакъв начин скучна и ще наподобява по едно и също време на риалити шоу, приказка и сапунена опера. Възможно е пред вас да изникнат взаимоотношения, които знаете, че не са подобаващи, само че да не може да им устоите. За някои от вас има възможност да се откажат от взаимоотношения, тъкмо когато нещата стартират да се случват.

Дева

Представителите на зодия Дева може да се усещат по-разочаровани, в сравнение с изпълнени с обич. Възможно е половинката ви да се разочарова по някакъв метод, а това да подейства по този метод и на вас. Дали той или тя не ви кара да се чувствате отговорни, да се срамувате от нещо? Несъгласието с гледната точка на другия е едно, а операцията напълно друго.

Везни

През тази седмица Везните ще би трябвало да приказват повече за това, което не им харесва във връзката. Възможно е да се почувствате неудовлетворени от обстоятелството, че сътрудникът не ви поддържа задоволително, че вие би трябвало да поемате всички отговорности. Ако не вербализирате страстите си, няма по какъв начин да измененията обстановката. Също по този начин може да имате и безпричинно възприятие за виновност във връзка с това дали се грижите задоволително за половинката си. Приливът на възмущение единствено ще наруши връзката ви, по тази причина го разрешете с връзка.

Скорпион

Скорпионите ще съумеят да реализират естетика с половинката си. Периодът е подобаващ за шерване, себеизразяване, взимане на решения. Най-хубавото е, че няма да сте сами, а ще се радвате на поддръжката на половинката.

Стрелец

Планетата на любовта Венера, се движи през вашия знак, като ви прави неустоими за представителите на противоположния пол. Освен това ще се срещне с Марс и нещата в любовта ще станат още по-горещи. Сега Марс се движи през вашия бранш на романтиката, а когато планетата на любовта се причисли към него, за вас остава цялостното задоволство в любовта.

Козирог

Козирозите ще бъдат извънредно решителни и няма да се опасяват да приказват. За страдание това може да бъде признато от вашия сътрудник като надзор, опасност, безпричинно държание. Не забравяйте, че вашите думи имат доста влияние върху другите, даже когато мислите че не е по този начин. Още повече тъй като би трябвало да имате поради, че не може да върнете казаното обратно. Бъдете деликатни.

Водолей

Тайните свързани с любовта излизат на ярко и вие ще бъдете облекчени от това. Такава загадка може да пристигна от вас или от половинката ви. Така или другояче, това е нещо, за което сте знаели, че се случва и е било време да се изговори. Щом един път тематиката се повдигне, ще можете „ да излекувате остарели рани “ с колегата.

Риби

Рибите ще потърсят съвет от другар. Знайте, че той може да не добави наслада към това, което ви вълнува в любовта, тъй като истината в профил наподобява друго. Но може би тъкмо в този момент имате потребност от това./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР