Любовта е различна. Чиста и нежна, необуздана и трагична. Има

...
Любовта е различна. Чиста и нежна, необуздана и трагична. Има
Коментари Харесай

10 филма с много страст

Любовта е друга. Чиста и нежна, необуздана и трагична. Има и обич, учредена на пристрастеността, която кара хората да изгубят разсъдъка си. В тази публикация събрахме за вас филмите за този тип обич: основните герои не могат да си показват живота без пристрастеността.

1. Имигрантката, 2013

С присъединяване на: Хоакин Финикс, Марион Котияр, Джеръми Ренър

Ева е пусната да се скита по враждебните улиците на Манхатън, до момента в който сестра й е под карантина. Сама, без да има към кого да се обърне и обезверена в желанието си още веднъж да се събере с Магда, тя бързо става жертва на Бруно - неотразим, само че злоумишлен човек, който я приютява и я принуждава да проституира. Но един ден Ева се среща с братовчеда на Бруно, сърдечния илюзионист Орландо. Тя хлътва по него и той бързо става единствения й късмет да избяга от кошмара, в който се намира.

2. Лейди Макбет, 2016

С присъединяване на: Флоренс Пу, Козмо Джарвис, Пол Хилтън

Филмът ни води в 1865 година, когато младата Катрин е омъжена непредпазливо за по-възрастен мъж, който не демонстрира интерес към нея. Това е единственото взаимно възприятие сред двамата, по тази причина и в отсъствието на брачна половинка си тя стартира връзка с коняра в имението.

3. Пурпурният връх, 2015

С присъединяване на: Том Хидълстън, Джесика Частейн, Миа Вашиковска, Чарли Хънам

Сюжетът, развъртян в духа на готическия разказ, споделя за млада американска писателка от първите години на XX век, която се влюбва и дами за британски благородник и се сблъсква с тъмната му история и със свръхестествени феномени в неговото наследствено имение.

4. Отблизо, 2004

С присъединяване на: Джулия Робъртс, Джуд Лоу, Натали Портман, Клайв Оуен

Това е история за комплицираните взаимоотношения сред 4 харизматични герои. Отношенията се развиват бързо, което води до доста непредвидени последствия. Този филм разрушава всички стандарти и ви кара да се замислите - какво в действителност желаеме от нашия сътрудник и от самите нас?

5. Коко Шанел и Игор Стравински, 2009

С присъединяване на: Анна Муглалис, Мадс Микелсен

Годината е 1913, а първата им среща стартира и завършва с един взор през полуотворена врата след извънредно скандалната парижка премиера на Пролетно свещенодействие – балет по музика на Стравински. В публиката е самата Госпожица, която с кожата си усеща гения на огромния композитор, по този начин както налучква безспорната композиция от аромати на именития си Chanel №5. И ориста може да забавя, само че не не помни – три години по-късното двамата се срещат още веднъж, с цел да останат дружно по-дълго.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР