Любовта е прекрасно чувство, когато е споделена. Но не всеки

...
Любовта е прекрасно чувство, когато е споделена. Но не всеки
Коментари Харесай

Такава ЛЮБОВ заслужава всяка зодия

Любовта е прелестно възприятие, когато е споделена. Но не всеки знак от зодиака има щастието да изживее тъкмо това. Ето каква обич заслужава всяка зодия.
Овен
Овните не се влюбват незабавно, само че когато се случи, те би трябвало да се борят за обичания си и да му потвърдят възприятията си.
Телец
 7 аргументи за какво дамите си падат по по-млади мъже 7 аргументи за какво дамите си падат по по-млади мъже
Ако преди 10 години излизането с по-млад мъж беше някъде сред тренд и табу, то през днешния ден към този момент е норма и не изненадва никого. Знаменитости к...
Телците изпитват неустановеност и в случай че желаят да срещнат любовта, те би трябвало първо да преразгледат условията си към своя евентуален сътрудник. Често подозренията им пречат да намерят сродна душа.
Близнаци
В любовта Близнаците имат неприятния табиет да се задоволяват с по-малко, в сравнение с заслужават. Но те са в положение да станат център на Вселената за колегата си, който ще направи всичко допустимо, с цел да ги направи щастливи.
Рак
Раците са извънредно трагични. Те биха минали през огън и лед поради обичания. И макар че заслужават да получат толкоз, колкото дават на колегата си, не всеки път се случва по този начин.
 7 мъже описват по какъв начин са стигнали до ИЗНЕВЯРА 7 мъже описват по какъв начин са стигнали до ИЗНЕВЯРА
Анонимна американска анкета за връзките и връзките разкрива най-честите пътища, по които мъжете стигат до невярност. Те описват от...
Лъв
Лъвовете си слагат високи стандарти. Те не се задоволяват с сътрудник, който ще постави минимални старания във връзката с тях. Често Лъвовете чакат дълго, с цел да срещнат любовта.
Дева
Девата заслужава да бъде най-важния човек в живота на обичания си, освен тъй като е красива и интелигентна. Тя е извънредно предана.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР