Любовта е прекрасна, но невинаги е трайна. Това се отнася

...
Любовта е прекрасна, но невинаги е трайна. Това се отнася
Коментари Харесай

Как да му кажете учтиво, че НЕ го обичате вече

Любовта е прелестна, само че не всеки път е трайна. Това се отнася по-точно до процеса на влюбване и привличане. Не са доста двойките, които се радват на буйни и хармонични връзки десетилетия наред и затова ставаме очевидци на доста разводи и раздели. Да, след няколко години пристрастеността и тръпката по всяка възможност ще изчезнат и тогава остава обичта, другарството и уважението, които свързват двама души. Ако сте в преклонна възраст, това може и да ви е задоволително, само че в случай че сте в разцвета на силите си, евентуално ще желаете да си намерите нова половинка, която да ви носи пеперуди в стомаха. И въпреки всичко имате история с индивида до себе си и диалогът, в който му обяснявате, че не го обичате повече, ще бъде тежко и неприятно преживяване. Не отлагайте! Има няколко метода да се разделите.

1. Дългият метод
Постепенно се дистанцирайте повече и повече. Спрете да вършиме секс, карайте се и спорете с него непрекъснато. В началото ще прави опити да оправи нещата, след това самичък ще стартира да желае тази връзка да завърши. Така вие няма да изпитвате виновност.

2. Нека той ви намрази
Някои дами разсъждават, че е по-добре той да страда от яд, в сравнение с от това, че е изоставен. Те самите като че ли желаят да се самонакажат, че не обичат половинката си и по тази причина го карат да ги намрази. За задачата, знаейки слабото му място, нападат непосредствено там. Някои даже стигат до невярност (истинска или измислена) и след това си признават с концепцията сътрудникът им да ги зареже. Причината е, че в гнева си той няма да има време да се самосъжалява, което неизбежно ще се случи, в случай че просто му кажете в лицето: Не те обичам.

3. Директният метод
Водите го на място, което обича и на което се усеща удобно. Държите го за ръка (допирът успокоява). Преди това сте звъннали на негов другар за подкрепление и разтуха, откакто го шокирате с новината. И най-после му казвате прочувствено, че не сте щастлива и влюбена и желаете да го напуснете, тъй като не го обичате към този момент.

4. Просто изчезвате без предизвестие (или с бележка)
Нехуманен метод, който не ви предлагаме – само че въпреки всичко всяка обстановка е друга. Гадно е да изчезнете без пояснение, а и той евентуално ще откри метод да комуникира с вас, комплициран, че просто сте го зарязали без такова и в последна сметка ще би трябвало да изнесете речта, от която настойчиво бягате.

5. Подготвяте го овреме
Може да звучи супер необичайно, само че не една и две двойки, които са имали хармонична връзка водят този диалог месеци преди физически да се разделят. Обикновено единият към момента обича другия сантиментално и е склонен макар развоя да прекара няколко месеца с колегата, с цел да свикне с мисълта, че се разделят.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР