Любовта е огън, но никой не може да ти каже

...
Любовта е огън, но никой не може да ти каже
Коментари Харесай

Любовно предсказание за всяка зодия през март

" Любовта е огън, само че никой не може да ти каже дали ще стопли сърцето ти или ще изгори душата ти. "
- Джоан Крофърд
Месец март ще бъде трогателен и сантиментален за някои от зодиакалните знаци. За други ще бъде другоземен и нехарактерен. Ще завърти живота им на 180 градуса и ще ги отвее.
Каквото и да ви се случи в любовен аспект, бъдете с усмивка на разположение и не спирайте да обичате.
Ето ги и любовните предсказания на звездите за всяка от зодиите:
Овен
Пригответе се за не малко промени в любовта през месец март. В последна сметка, всяко зло е за положително. Какъв е смисълът да се раздаваме за човек, който не ни обича същински. Много скоро в живота ви ще се появи персона, с която да си паснете от първия ден.

Телец
Не търсете непрекъснато дефекти във вашата половинка. Държанието ви може да изкара отвън равновесие всеки стъпил устойчиво на земята човек. Ако обаче прекалите с обидите и обвиняванията, рискувате да прекратите една доста стойностна връзка с човек, който в действителност държи на вас.
 5 – те зодии с нова връзка през месец март 5 – те зодии с нова връзка през месец март
Нова връзка, нов шанс! 5 от зодиите ще започват вълнуващо любовно странствуване, което ще ги зареди с позитивни страсти и ще породи в...
Близнаци
Март се чака да бъде доста прочувствен за представителите на зодия Близнаци. Много евентуално е да получите забавно предложение за брак. Вие обаче не подозирате изобщо за желанията на вашата половинка. Помнете, че ориста си знае работата.

Рак
Март месец ще се чувствате повече от мечтани. Категорично няма да страдате от липса на внимание. Ще съумеете да разпалите интерес у двама души. Единият е прочут или другар, а другият – изцяло чужд. Отдайте се на новите завършения.
 Дневен любовен хороскоп за през днешния ден – 26 февруари Дневен любовен хороскоп за през днешния ден – 26 февруари
„ Страхуваш ли се, че никой не те обича? Защото майка ми споделяше, че хората в действителност се обичат. Те просто се тормозят от време на време...
Лъв
Страстен и плевел ще бъде месец март за представителите на зодия Лъв. Ще се влюбят до лудост и напълно няма да се интересуват от последствията. За тях не е значимо какъв брой ще продължи връзката, а какви страсти ще им донесе. Със сигурност ще се почувстват още веднъж живи.
Дева
Дори няма да разберете по какъв начин ще се влюбите до лудост. Само няколко пъти сте се виждали с този човек, а към този момент се чувствате свързани вечно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР