Любовта е най-загадъчната и непредсказуема страна на живота. И ако

...
Любовта е най-загадъчната и непредсказуема страна на живота. И ако
Коментари Харесай

Любовен хороскоп: Ето каква тръпка ви очаква през лятото

Любовта е най-загадъчната и непредсказуема страна на живота. И в случай че се чудите какво ви чака през лятото, е добре да знаете, че летните месеци дават обещание да бъдат горещи във всеки един смисъл. 2019 година минава под знака на Сатурн в Козирог. Астролозите считат такава композиция за най-успешната за всички зодиакални двойки.

Това лято ще е най-подходящото време да забравите за известно време за проблемите, да спрете да се притеснявате за бъдещето и да се радвате на живота тук и в този момент, написа " Блиц ". Поне по този начин дават обещание звездите.

Овен
С настъпването на лятото пролетното тъмно въодушевление и уморителната досада най-сетне ще свършат. Представителите на този зодиакален знак, които имат сътрудник до себе си, е добре да проучват деликатно конфликтните обстановки от предишното и те няма да се върнат повече в живота ви. Обещайте си да се подкрепяте взаимно.

Телец
След свръхактивната пролет ви се желае повече успокоение. Звездите поддържат настроението ви и ви поучават да се отдадете на тиха фамилна отмора. Нещо повече, през август обстановката може да се промени и няма да имате опция да се отпуснете в компанията на фамилията си. За Телците, които възнамеряват да основат семейство, е време да вдигнат женитба. Бракът, подписан това лято, дава обещание да бъде мощен и доста дълготраен.

Близнаци
Не стойте на едно място, пътувайте повече! Звездите ви предвещават красиви сантиментални срещи, една от които ще прерасне в сериозна и дълготрайна връзка. Семейните Близнаци ще се радват на подем в връзките си. Съвместно пътешестване, приятни изненади, дарове, нежни думи и похвали ще върнат предходната пристрастеност и ще укрепят връзката с колегата ви.

Рак
Очарователните по природата Раци това лято ще бъдат в центъра на вниманието на противоположния пол. Много похвали, непредвидени дарове, предложение за брак... Всичко е допустимо! Препоръчителните месеци за женитба са юни и юли. Бездетните фамилни двойки пък е време да помислят за правоприемник. Месеците юни и юли дават обещание мощно и крепко поколение.

Лъв
Вниманието на Лъвовете е ориентирано към бизнеса, само че това няма да попречи на сантименталните им увлечения. Поради липса на време, най-вероятно, ще се впуснат в любовно премеждие в офиса. Въпреки че ще бъде прочувствено блестящо, то няма да продължи дълго време.

Дева
Улисани в битовите проблеми, напрегнатата работа и устремени към задачите си, като че ли не ви е останало свободно пространство и време за връзки. Затова се постарайте да структурирате живота си по подобен метод, че през лятото обичаният ви човек да заема забележителна част в него. В противоположен случай ви чакат съществени проблеми, които могат да доведат до разлъка.

Има огромна възможност през лятото самотните Деви най-сетне да срещнат своята половинка. За да може това да се случи, пътувайте и общувайте повече.

Везни
Везните, които имат сътрудник до себе си, ще би трябвало да съберат цялата си воля и да държат страстите си под надзор. С неприятностите ще се справите, като употребявате интуицията и търпението си. Ако съумеете да запазите равновесие, лятото ще ви възнагради за проявената неотстъпчивост. Юли и август ще бъдат изпълнени с забавни пътувания и срещи, атрактивни предложения и дарове на ориста.

Скорпион
Любовната връзка, която сте почнали през този месец, може да прерасне в здрав съюз. Обект на вниманието ви ще стане човек, който познавате доста добре. Съвсем по различен метод стоят нещата при фамилните Скорпиони. Лятото няма да им донесе никаква романтика. Чака ги единствено работа, битовизми и дребни финансови проблеми.

Поискайте помощ от другари или близки родственици, отделете време, с цел да излезете с децата, да отидете на кино или на пикник измежду природата. Емоционалното разтоварване ще облекчи натиска, който ви оказват проблемите.

Стрелец
Кардинални промени ще изпълнят живота на Стрелците с ярки цветове. Вероятността за съдбоносно запознанство е по-голяма от всеки път. Възползвайте се от шанса и се потопете в морето от приятни страсти. Семейните представители на този зодиакален знак е целесъобразно да бъдат откровени и открити към смяна, която ще се случи в интервала от 15 юни до 22 август.

Козирог
Юни ще бъде белязан от другарство, което ще наподобява като краткотрайно въодушевление. Но не бързайте със изводи, тъй като може би тъкмо този човек е вашата Съдба.

На фамилните Козирози ще им се прииска да освежат възприятията в двойката. Забавните мероприятия и късите забавни пътувания, по време на които ще се срещнете със остарели другари, ще ви оказват помощ доста за това.

Водолей
Юни и юли се обрисуват като прочувствено сложен интервал. Да оцелеете ще ви помогне желанието да се грижите за своята половинка. Опитайте се да разнообразите интимната сфера, да поддържате връзка повече, да си почивате - през август пристрастеностите ще утихнат и животът още веднъж ще влезе в своето русло.

Риби
Пикът на половата ви прелест ще бъде през месец юли. Но и през останалите два месеца няма да ви липсват романтика и победи на любовния фронт. Въпреки това бъдете доста деликатни: има огромна възможност да станете жертва на злословия от завистливи хора. Семейните Риби да се готвят за дълго чаканото взаимно пътешестване за отмора и увеличение на приходите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР