Любовта е навсякъде около нас, но понякога ни е доста

...
Любовта е навсякъде около нас, но понякога ни е доста
Коментари Харесай

Амулетите за прелъстяване

Любовта е на всички места към нас, само че от време на време ни е много комплицирано да се докоснем тъкмо ние до нея и да отпием от нейното чудо. Няма по-искрено и чисто възприятие от това да обичаш и да си обичан, само че за жалост, надалеч не всеки път връзките ни се развиват по този начин, както ни се желае на нас.

Ако и вие усещате, че нещо ви дърпа обратно в любовен проект, тогава можете да опитате амулетите за обезчестяване, които ще задвижат вашата сила на любовно равнище и ще ви оказват помощ да срещнете вашата половинка.

Амулетите за обезчестяване

Още в Древността хората са се интересували от любовта и методите за нейното привличане в живота. Астролозите и до момента считат, че талисманите могат да ни оказват помощ в любовните ни връзки, а също по този начин те имат доста мощна сила. Амулетите се употребяват, с цел да привлечете любовта в живота си и да намерите вашия сътрудник, който ще ви подхожда на енергийно равнище, само че и като темперамент. Всички ние желаеме да срещнем нашия сателит в живота, с който да се задомим и да създадем семейство, само че за жалост това не постоянно е лесна задача.

Традициите по основаването на амулетите за обезчестяване, привличането на любовта, фамилното благополучие, здравето, благополучието води своите корени още в Древността. Дори в предишното тези познания са се предавали от потомство на потомство, като тези обичаи са живи и до през днешния ден.

Какви могат да бъдат амулетите за обезчестяване:

 Гълъбите са талисман за обич

- разнообразни дребни фигурки (сърчица, ангели, влюбени гълъбчета);

- медальони;

- скъпоценни или полускъпоценни камъни;

- разнообразни сухи растения и цветя (включително и кактус).

За разлика от магиите за обич, по този начин наречените талисмани за обезчестяване не носят в себе си никаква отрицателна сила, като няма да се постанова да плащате кармически за този ви амулет. Той е изцяло безопасен и безопасен, само че има мощна енергийна мощност, помагайки ви да покажете на света към вас, че сте подготвени да срещнете втората ви половинка.

Амулетите ви оказват помощ да изглеждате по-привлекателни и забавни в очите на противоположния пол, а също по този начин и за евентуалния ви фаворит, за който си мечтаете. Освободете се от отрицателните мисли, които въздействат доста неприятно на вашата енергетика, а затова и на вашата прелест, въодушевление и хубост.

 Прелъстяване

Важно е и да вярвате в силата на амулета ви за обезчестяване, както и постоянно да го носите със себе си. Никога не го давайте в непознати ръце, с цел да е кондензиран единствено с вашата позитивна сила, като по този начин неговата мощ е доста по-голяма.

Една от силите на амулета е в това, че той ви оказват помощ да притегляте в обкръжението си точно тези хора, които ви подхождат и могат да ви създадат щастливи. Дори и да имате към този момент връзки, то този амулет ще ги укрепи обилни и ще ги хармонизира.

Не бива да се уповавате единствено на амулета и да си мислете, че той е панацея на всичките ви любовни проблеми. Важно е също по този начин вие самите да действате и да не се отчайвате, както и да осъзнаете че преди всичко ориста ви е във ваши ръце.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР