Любовта е многоцветна, събирателен образ е на нежността и красотата,

...
Любовта е многоцветна, събирателен образ е на нежността и красотата,
Коментари Харесай

Хули Леонис: Любовта е безусловно приемане

Любовта е многоцветна, сборен облик е на нежността и хубостта, само че и на болката и разочарованието. Тя постоянно е в живота ни, само че умеем ли да я разпознаваме, или я оставяме да мине около нас, без даже да разберем, че сме я срещнали? В книгата „ Очевидната скрита истина за любовта “ на издателство „ Апостроф “ създателят Хули Леонис ни оказва помощ да се свържем със мощните си страни в прочувственото другарство и да си дадем сметка за блокажите, които имаме в връзките си. Срещаме се, с цел да научим повече за прочувствените взаимоотношения – партньорски и наставнически, както и за връзката, която градим със самите себе си. Често хората бъркат секса с любовта. Едното е физическо облекчаване, другото идва от сърцето, което ни приближава до Бог и откъдето творим своята действителност.

Хули Леонис е приключил Московската академия за астрология. Специализирал е в областта на прочувствените взаимоотношения, които довеждат до написването на книгата му „ Очевидната скрита истина за любовта “. В нея създателят дава астрологично пояснение на зодиакалните знаци, само че този път във връзка с любовта.


Поръчай книгата ➡ www.bit.ly/2KKMPBk
- Какво е любовта? - За мен тя е абсолютно приемане на всеки, без предпочитание да го променяш, да обичаш човек за това, което е. Често обаче тази страст ни я не разрешава обществото, тъй като когато се свържем със сърцето си, желаеме да творим, а не да се подчиняваме и да живеем в рамка. Имаме мнение, учредено на интуицията ни, и не следваме това, което ни споделя груповата логичност. 
- Кои са най-погрешните облици и тълкования, които хората си основават за любовта? - Масовият неверен облик е обвързван със секса. Той е артикул на първа чакра, където се намира и обикновеното земно битие, наречено оцеляване. Това е еволюционна стъпка, през която човечеството е минало, само че огромна част е останало там. И доста постоянно двама души бъркат физическото облекчаване сред двама сътрудници с любовта. Когато се стига до полова приятност и кулминационна точка, човек взема решение, че обича другия. Но любовта е артикул на четвърта (сърдечна) чакра  – това е мястото на творчеството, мястото, от което се доближаваме до Бог. От там творим нашата действителност. 
- Любовта и партньорството постоянно се слагат под общ знаменател. Има ли разлика сред тях и каква? - Първо е любовта – химията, която протича сред двама души. След това идва и разумната част – да преценим дали този човек е за нас, подобаващ ли е за по-сериозни връзки, за родител на децата ни и така нататък Любовта е прочувствената рамка, а партньорството – менталната. 
- В своята книга вие говорите и за родовата сила. Какво е значимо да знаем за нея? - Ние сме конструирани от нея. Това е основата на контракта ни с сегашния живот. Тъжното е, че множеството хора не си дават сметка за това и живеят във времеви примки, кръгообразно, затворени в една повтаряща се действителност и следват моделите на предците си машинално, само че не могат да се свържат със личната си истина. 
- Коя е повода в връзките си с противоположния пол всякога да се сблъскваме с еднакъв модел на държание?- Може да се дължи на родовата сила, а също и на личния ни опит. Повечето хора следват модела на майка си или на татко си, тъй като не са способни да се вгледат в себе си и да осъзнаят, че това, което се случва, е това, което излъчват. По-лесно е да считаме, че попадаме на неправилния човек и че със идващия няма да е същото. Всичко това се дължи на неспособността на хората да се свързват с прочувствения си вътрешен свят. 


- Какво е мнението ви за кръщаването на деца на съответен човек? Добър или неприятен метод е и за какво? Пренасят ли се върху детето кармата, силата или качествата на индивида, чието име наследява? - Разбира се, че да. Това е аналогично на приказката за Спящата хубавица – сходно кръщаване е равно навръх орисване. Вие го вършиме с концепцията детето ви да наподобява на този човек. Ако доста го харесвате – няма проблем. Но в случай че не е по този начин, поучавам родителите да изберат неутрално име, което не се повтаря в родовата им система, с цел да не предадат на детето си ориста на различен човек, на който не се възхищават. 
- Партньорът и сродната душа постоянно ли са един и същи човек?- Партньор го избираме ние въз основата на ползи, на професионално, личностно, полово и прочувствено пасване. Сродната душа може да е член от фамилията ни, наставник, преподавател, дете - човек, който не влиза в категорията ни за партньорство. 
- Може ли да дадете някои препоръки, които да ни оказват помощ да имаме по-осъзнати и дълбоки връзки. - Няма по какъв начин да имаме осъзнати и дълбоки връзки с външен човек, в случай че нямаме такива със себе си. Животът ни е построен от забрани, които се случват като образователен развой от най-ранна детска възраст. Една от честите такива е тази да не се свързваме с страстите си и да не ги показваме, тъй като да вземем за пример това е демонстрация на уязвимост. А без връзка със личните ни страсти, когато станем на зрелост, постоянно се усещаме дискомфортно и с страстите на другите, това възприятие на свързване и отдаване ни е непознато.  
- Ако един човек е бил засегнат и е затворил сърцето си, по какъв начин бихме могли да му помогнем да го отвори още веднъж? - Зa жaлocт, сърдечната чакра, която дава отговор за салдото, любовта и връзката, лecнo ce yвpeждa, oтcлaбвa или ce нapaнявa. Teзи paни имaт дълбoкo знaчeниe, така кaтo paнявaт и дyxa, и дyшaтa. Много постоянно въздeйcтвaт и нa yмa, и нa тялoтo, и нaнacят yдap въpxy caмoтo ядpo нa азa. Сърцето може да се отвори още веднъж посредством разнообразни лечения, в които да се предизвика доверието в този човек, да се излекува концепцията му за любовта, да му се помогне да изпразни сърцето си от старите болки и да се отвори за нови прекарвания. И тук идва мястото на любовта към себе си, която е най-важна и това не е нарцисизъм, а в противен случай – в нея се крие тайната към щастливата и хармонична връзка. Защото единствено когато преливаме от обич, можем да я споделим и с другите.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР