Любовта е чувството, което придава смисъл на живота ни. Всяка

...
Любовта е чувството, което придава смисъл на живота ни. Всяка
Коментари Харесай

Тази танцьорка помисли, че е объркала стъпките. Това, което последва изненада всички (ВИДЕО)

Любовта е възприятието, което придава смисъл на живота ни. Всяка връзка сред двама души минава през разнообразни стадии. Разбира се, всеки стадий при другите двойки се случва по друго време и по друг метод. Един от главните стадии във връзките сред хората е женитбата. Сватбата е освен мотив за развлечение и празнуване. Сключването на брак е акт, който е сериозен по няколко аргументи. Първо тъй като е удостоверение за любовта пред закона и църквата и второ, тъй като по този метод двама души се обвързват един на различен освен в положителното, само че и в неприятното. Днес ви представяме историята на една танцьорка.

Тя е мажоретка и танцува на баскетболни мачове. Разбира се, когато мажоретките излязат, те имат хореография, която би трябвало да изпълнят и то безгрешно. Да, обаче на този мач на Чикаго Булс, нещата се объркват. При това се объркват по най-хубавия вероятен метод. Във видеото камерата е ориентирана в непосредствен проект към една от танцьорките от самото начало на танца и това изобщо не е инцидентно.

Оказва се, че приятелят на танцьорката Шейн е решил да я изненада.

В началото на видеото той разказва какво тъкмо ще се случи, а по-късно фрагментите демонстрират и по какъв начин извършва замисления от него проект. Става въпрос за едно от най-интересните и истински оферти за брак. Ариана, както е името на танцьорката, е очевидно сюрпризирана от променилите се условия, а цялата зала приветства бурно протичащото се. Нека се насладим на тази блага сцена.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР