Любовта често ни води по невидими пътища – докато се

...
Любовта често ни води по невидими пътища – докато се
Коментари Харесай

3-те зодии, които ще бъдат безумно ОБИЧАНИ тази пролет

Любовта постоянно ни води по невидими пътища – до момента в който се обърнем и към този момент сме се „ омотали ” в нея. Но белким има нещо по-хубаво от това? Ето кои са зодиите, които Купидон си е набелязал тази пролет и които ще бъдат същински обичани!
Рак
Вътрешно в себе си знаете, че сте разкрили необикновен човек, който ви кара да се чувствате същински щастливи. Имате прелестна връзка, само че би трябвало да изгладите малко проблемите с доверието, което тровят щастието ви. Пуснете ревността и подозрението „ в отпуска ” и просто се оставете да бъдете обичани!
Козирог
Плаши ви мисълта да покажете същинската си същина пред някого и да му позволите да навлезе в живота ви. Опарили сте се в предишното си, имате горчив опит и не желаете да позволите да страдате още веднъж. Но ето, че някой се е влюбил в сложния ви темперамент и няма да се умори да ви го демонстрира, до момента в който не се проумеете.
Скорпион
Влюбвате се прекомерно бързо, а когато усетите, че нещата стават по-сериозни бягате. Но в този момент няма да имате тази опция. Човекът до вас не е податлив да ви пусне „ без пердах ”, а и почтено казано, колкото и да ви е боязън, и вие не желаете да си тръгвате. Ето за какво си дайте време за сантиментални срещи и се подгответе за сериозните диалози.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР