Любовното писмо е още един начин, с помощта на който

...
Любовното писмо е още един начин, с помощта на който
Коментари Харесай

Класическият жест: Любовно писмо

Любовното писмо е още един метод, благодарение на който ще накарате обичания си човек да се почувства специфичен и обичан.

Много преди известията и телефонните диалози, любовните писма са били обичайният метод двама души да декларират възприятията си един към различен. Днес писането на любовно писмо може да звучи старомодно, само че в действителност това е типичен жест, който в никакъв случай няма да изгуби своите достолепия.
Защо би трябвало да напишете любовно писмо на колегата си?
Дори да смятате, че задоволително постоянно показвате и заявявате своята любов, още една демонстрация на любовта и признателността ви в никакъв случай не е непотребна. В любовното писмо може да опишете всички неща, които харесвате в колегата си и за какво той е толкоз значим за вас. Думите на одобрение може и да не са водещ любовен език за някои хора, само че сигурно всеки човек би се чувствал прелестно да прочете хубави неща за себе си.

Представете си любовното писмо като виртуална прегръдка или целувка, с която ще стоплите сърцето на своя обичан човек.

 Добави изложение

Макар да може да изпратите цифрово любовно писмо, най-добре е да заложите на класическото, написано на лист хартия. Писането на ръка задейства и избрани елементи в мозъка, с помощта на което вършиме по-силни асоциации с думите, които изписвате. По този метод пък вършиме любовното си пояснение още по-искрено.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР