Любовното гнездо на Кубрат Пулев и любовницата му Розали Петрова

...
Любовното гнездо на Кубрат Пулев и любовницата му Розали Петрова
Коментари Харесай

Ето го порутеното любовно гнездо на Кобрата

Любовното гнездо на Кубрат Пулев и любовницата му Розали Петрова се оказа етаж от порутена остаряла къща в София . От фрагменти на парцела в услугата „ Гугъл street view “ се вижда, че на адреса посочен в контракта за покупка, който Андреа разгласява неотдавна, се намира дребна къща издигната най-малко преди 80 години с изпадала мазилка и безстопанствен външен тип.

Вторият етаж на парцела обаче е саниран и измазан, най-вероятно точно там се намират 86-те квадратни метра, на които са се разположили Кубрат и тайната му другарка, написа LifeOnline.bg. Всъщност любовното гнездо се намира на няколко пресечки от вкъщи на певицата.



От контракта оповестен от Андреа излиза наяве, че любовницата се споделя Розали Костадинова Петрова. По думите на Андреа Кубрат Пулев е имал паралелна връзка с нея от години. По документи тя се изживява като бизнес дама и брокер на недвижими парцели. Но в действителност - не е изключително сполучлива като търговец на жилища. Справка в Търговския указател сподели, че 30-годишната жена е притежател на записано в столичния кв. "Слатина " "Редекс Естейтс " ЕООД. Предметът на активност на сдружението е ходатайство при подписване на покупко-продажби с недвижими парцели, покупка, градеж и обзавеждане на недвижими парцели за продажба, рекламна, транспортна, хотелиерска активност и друга стопанска активност, разрешена от закона.



Запознати разискват, че най-хубавият ни боксьор имал връзки с брокерката от близо 4 години. В същото време умолявал чалгаджиийката да се сдобрят и да си имат деца.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР