Любовното гнездо на Коко Каменаров и Радина Червенова е като

...
Любовното гнездо на Коко Каменаров и Радина Червенова е като
Коментари Харесай

Така изглежда баровският дом на Коко Каменаров и Радина от БНТ

 Любовното гнездо на Коко Каменаров и Радина Червенова е като слязло от корицата на интериорно списание. Жилището на телевизионното семейство впечатлява освен с квадратурата си, а и с дизайнерските мебели и положителния усет на притежателите.

Домът на някогашния началник на Българска национална телевизия и журналистката е решен в тъмните кафеникави тонове, а обзавеждането му е въодушевено от известния измежду звездите винтидж жанр. Запознати издават, че някои от старинните им мебели били събирани от целия свят и минавали за антики с изключително висока ценова стойност. 

По стените се виждат голям брой етажерки с книги, картини, маски и фотоси. Централно място в хола на водещите заемат техни портрети, както и такива на някои от децата им, които са ситуирани тъкмо против внушителната по размери икона на Света Богородица. А голям кръст е ситуиран върху камината им, писа " Ретро “. Терасата им също се отличава със стилни култивиран мебели. На тях Коко Каменаров към този момент има задоволително време да се любува, защото от две седмици той е незает. Коко напусна директорското място в Българска национална телевизия, защото получи присъда за шофиране в нетрезво положение. Съпругата му обаче към момента е част от редиците на малкия екран майка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР