Любовно-странен некролог се появи в близост до един от казанлъшките

...
Любовно-странен некролог се появи в близост до един от казанлъшките
Коментари Харесай

Любовно-странен некролог се появи в Казанлък

Любовно-странен некролог се появи наоколо до един от казанлъшките православни храмове.
 
Некрологът, който е подложен на дирек до оградата на храма , има повече от необичайно обръщение. Траурното известие уведомява, че на 31 януари е умряла 6-годишната Ревност Бездовериева Ревностна .
 
Според известието опелото на Ревност Бездовериева ще е ден по-късно от 15 часа, в двора на частен парцел в село Енина на улица „ Онуфрий Хилендарски “.
 
Оставени са и два номера на мобилни телефони, на Център за траурни услуги „ Харон “, който е записан като основател на траурното известие.
 
Тривиалният тип на странния другояче като текст некролог е неосезаем за мнозина. За притежателите на „ натъртено око “ това е безапелационен образец на обръщение на избягал от патологична ревнивост човек .-->
 
Скептици разчитат в некролога любовна смешка за миналия Свети Валентин .
 
Любителите на тайните теории съзряха в некролога кодирано обръщение . Мотивът им е, че в центъра на казанлъшкото село Енина има монумент на Онуфрий Хилендарски , а самият духовник от Хилендарския манастир, със светско име Богдан Минков, е първият национален будител от Казанлъшко.
 
Каквито и да са били подбудите на разпространителя на този некролог, е несъмнено, че той е дело на доста отчаян и с черно възприятие за комизъм човек .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР