Любовно писмо на баскетболното величие Майкъл Джордан към актрисата и

...
Любовно писмо на баскетболното величие Майкъл Джордан към актрисата и
Коментари Харесай

Любовно писмо на Майкъл Джордан бе продадено за над 25 000 долара

Любовно писмо на баскетболното великолепие Майкъл Джордан към актрисата и модел Ейми Хънтър бе продадено за над 25 000 $ на търг, проведен от Iconic Auctions. Преди 6 години въпросното писмо, състоящо се от цели 20 страници, е било купено за 2 560 $, а ето, че в този момент е продадено за 25 703 $.
A 20-page handwritten Michael Jordan love letter, which sold six years ago for $2,560, sold early this morning for $25,703 in @IconicAuctions sale pic.twitter.com/rOs3X7zzQe
— Darren Rovell (@darrenrovell) May 31, 2020 “Ейми, от време на време съм най-големият лакомец на тази земя, тъй като цяла година всичко, за което мислех, беше Майкъл… Признавам, че направих неточност, само че ми беше мъчно да я трансформира. Да допуснем, че тази неточност я нямаше. Не би могла да повярваш с какви проблеми щяхме да се сблъскаме. Немислимо е. Не бихме могли да имаме приятна, или персонална връзка. Постоянно погледите на хората щяха да бъдат вперени в нас. Не мога да пребивавам с такова напрежение”, написа в писмото си Джордан.  Билет от дебюта на Майкъл Джордан в НБА бе продаден за 25 000 $ “Ейми, в случай че бях Майкъл Джордан, елементарния човек, който върви на работа от 9 до 17 часа, нямаше да ми бъде мъчно да призная грешката си. Но вместо това аз съм Майкъл Джордан, който е поставян на фундамент и в чието лице виждат идеалния ролеви модел. За доста хора, освен за деца, само че за цели фамилии. Можеш ли да си представиш отговорностите, които имам. Да не приказваме за бебето от дамата, която съм обичал 3 години и половина”, написа още Майкъл Джордан в писмото. Дамата, за която Въздушния приказва, е някогашната му брачна половинка Хуанита Ваной.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР