Любовният триъгълник между брадъра Здравко, съпругата му Христина и любовницата

...
Любовният триъгълник между брадъра Здравко, съпругата му Христина и любовницата
Коментари Харесай

Интригата се заплита: Божена на Здравко с първи коментар след побоя

Любовният триъгълник сред брадъра Здравко, брачната половинка му Христина и любовницата Божена от ден на ден се заплита

Припомняме, че Христина атакува грубо Божена в центъра на Приморско, скубеше й косата, хвърли телефона й в морето и я заплаши с удавяне. След абсурда по случая в обществените медии се изричат всички страни.

Здравко не постъпи мъжки и отхвърли да е имало побой. Любовницата му, която е родом от Словакия, не е на това мнение. Не стига, че Божена беше брутално пребита, а в този момент е нападната, че скапва фамилии.  Обществото се раздели на няколко полюса. Някои считат, че за пердах е Здравко.

„ Нека хвърли камък, който е непогрешим “ – написа Божана в обществената мрежа. Тя моли не за друго, а за човечност. „ Не съм градила бизнес и име над 10 години, с цел да ми лепнете подобен етикет. Ако всеки си даде сметка, че в миналото е бъркал няма да се изявява по този метод “, споделя жителката на Приморско, която е пристигнала в дребното курортно градче преди три години, дружно със брачна половинка си.

За да притегля туристи от своята татковина, Божена отворила туристическа организация. Живее в България към този момент 10 години. Завършила висшето си обучение в Бургаския свободен университет.

Биячката Христина към момента не е коментирала случая. Тя е арестувана в полицейския сектор и дава показания. По случая се търсят очевидци, с цел да се улесни следствието.

Източчник: blitz.bg

Тагове: христина Божена Здравко „ Биг Брадър “ интрига
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР