Любовният роман между Калин и Боряна започва като романтична приказка,

...
Любовният роман между Калин и Боряна започва като романтична приказка,
Коментари Харесай

Честито! Калин Сърменов Става Татко На 56!

Любовният разказ сред Калин и Боряна стартира като сантиментална приказка, спомнят си неговите сътрудници. Той бил на 35, а тя едвам на 17. Срещнали се в Сатиричния спектакъл, само че първата крачка направила девойката.

Тя споделя по какъв начин схванала, че Сърменов има имен ден и с огромно терзание решила да го поздрави като му сервира цвете. Актьорът забелязал хубавицата и отишъл при нея. Стреснал се какъв брой е дребна и я завел да я почерпи с кола.

Последвал интервал когато двамата се чували и виждали. Калин бил обезпокоен от младата й възраст. Но Боряна през цялото време била сигурна в желанията си.

Заради разликата във годините родителите на момичето не желали да одобряват гаджето на щерка си. Даже откакто забременяла и родила се усещало напрежение от тяхна страна. Приели го едвам когато й предложил брак.

Решението да минат под венчило се появило ненадейно. Искали да пътуват в чужбина, само че с цел да изведат Димана зад граница им поискали редица документи. Дори комисия ги посетила в дома им да видят дали живеят дружно.

След тези премеждия някой им дал ум да се оженят. След брака всичко ще е по-лесно, а те тъкмо това създали, предават от retro.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР