Любовният живот не винаги е гладък и не е нормално,

...
Любовният живот не винаги е гладък и не е нормално,
Коментари Харесай

Ноември ще донесе невероятни любовни изживявания на тези зодии

Любовният живот не постоянно е равен и не е обикновено, в случай че всичко по проекта, по който желаете. Някои пречки несъмнено ще се появят по пътя ви, само че всичко зависи от това по какъв начин се справяте. За да разберете какво ви чака в любовния живот през ноември 2021 година, не пропускайте идващите редове.

Овен

Овни, любовта ще извърши сърцата ви ви този месец. Но в това време няма да сте в въодушевление да се занимавате с всеки, който ви прави предложение. Ще бъдете прекомерно заети със личната си работа, с цел да се тревожите за нещо друго.

Телец

През целия месец ноември може да не се почувствате във форма да вземете каквото и да е решение по отношение на любовния си живот. Най-често ще бъдете комплицирани и даже мързеливи да извършите нещо.

Близнаци

Близнаци, този месец ще похарчите доста пари и старания за колегата си. Ще положите доста старания за него, което и той ще забележи.

Рак

Може да влезете в нова връзка този месец с някой, който сте следили от известно време. Но би трябвало да планирате всичко добре, в случай че желаете да накарате връзката да продължи дълго.

Лъв

Има огромен късмет нещата, свързани с любовния ви живот, да не се извърнат. Вероятно другият човек ще спре да приказва с вас и това ще се дължи на някаква глупава причина.

Дева

През ноември ще има малко горест в любовния ви живот. Ще се стремите интензивно за поправяне на някои въпроси.

Везни

Този месец ще опитате всичко допустимо, с цел да получите надзор над колегата си. В резултат на това ще бъдете мощно манипулативни и потайни от самото начало, с цел да получите мечтаното.
 Месецът, в който всяка зодия ще откри любовта Месецът, в който всяка зодия ще откри любовта
Астролозите считат, че за всяка зодия съществува подобаващ месец, когато е най-добре да стартира връзка и да потърси своята половинка. Не...

Скорпион

Скорпиони, ще откриете, че празнувате блажени моменти с колегата си този месец. Няма да сте единственият, който прави някакви проекти. Дори вашият сътрудник би ви оказал помощ да извършите този месец благополучен.

Стрелец

През месец ноември, Стрелци, вашият любовен живот ще се окаже в дребна неразбория. Проблемите от предишното ще се върнато, което евентуално би разрушило мирната връзка, на която се радвате с колегата си.

Козирог
 Ето ги 4-те зодии, които подписват брак импулсивно и след това съжаляват Ето ги 4-те зодии, които подписват брак импулсивно и след това съжаляват
Любовта е сляпа, споделят хората, и от време на време в действителност толкоз сме се вглъбили в възприятията си, че мисленето ни е замъглено и мъчно виждам...

Този месец може да откриете, че се колебаете да продължите напред във връзката си или да извършите идната стъпка с избран човек. Това съмнение несъмнено ще се дължи на безредното държание на колегата ви или на лицето, от което се интересувате. Може да се откажете.

Водолей

Има възможност да извършите някаква неправда на колегата си, което евентуално може да унищожи връзката ви. Следете държанието си и не се държите погрешно.

Риби

Месец ноември ще ви донесе шанс, защото всичко ще работи за вас във връзка с любовния ви живот. И вие, и вашият сътрудник ще поемете самодейността за доближаване един с различен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР