Любовницата на убития руски опозиционер Борис Немцов Екатерина Ифтоди най-после

...
Любовницата на убития руски опозиционер Борис Немцов Екатерина Ифтоди най-после
Коментари Харесай

Съд призна детето на любовницата на убития Немцов

Любовницата на убития съветски опозиционер Борис Немцов Екатерина Ифтоди най-сетне получи самопризнание, че синът й е негов легален правоприемник, написа Блокнот. Решението беше произнесено от Замосковския съд в съветската столица. Ифтоди изрази задоволството си. " Разбира се, удовлетворена съм, решението е вярно. Всичко това беше изстрадано, беше борба за правдивост и тя продължава, " сподели дамата.

За да се откри бащинството на Немцов на дребния Бори бе извършена здравна експертиза и нейните резултати потвърдиха, че момчето в действителност е наследник на опозиционера. Сега той става формален негов правоприемник.
 Любовница Немцова добилась самопризнания своего ребенка законным наследником политика  сын  немцов

Още след убийството на Немцов през 2015 година Екатерина Иэтоди настояваше да се направи генетично проучване, само че дълго време възникваха всевъзможни проблеми. Очевидно от формалното семейство на Немцов са нямали никакво предпочитание да си поделят положението, което е оставил.
Немцов имаше три законни деца - щерка Жана от първия му брак, а също по този начин Антон и Диана от втория. След убийството му няколко дами оповестиха, че са родили дете от него. Екатерина Ифтоди бе една от тях.

Състоянието на Немцов се прави оценка друго. Знае се сигурно, чи има три жилището - два в центъра на Москва и един в Яросвавъл, където работеше преди гибелта си.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР