Любовницата на наркобоса Илиян Варсанов го брани със зъби и

...
Любовницата на наркобоса Илиян Варсанов го брани със зъби и
Коментари Харесай

Любовницата на Варсанов си промени показанията!

Любовницата на наркобоса Илиян Варсанов го брани със зъби и нокти в съда.

Шармантната 39-годишна Веселина в началото декларирала, че ще опише по какъв начин пласира дрога и е обзавел дома си като магазин за опиати. Щом видяла съдията обаче декларирала, че го обича и няма да приказва нищо. Това споделиха магистратите, представени от в. Телеграф.

Днес се чака съдът да реши дали да остави Варсанов, гаджето му и други двама дилъри в ареста за непрекъснато. До ареста на Илиян Варсанов, прочут състезател в наркобизнеса още от времето на Демби и Клюна, се стигна откакто пласьор го закова с показанията си. Мъжът в детайли обяснил по какъв начин пазари опиати от Варсанов, къде живее и механизма на предаването.

Ченгетата издебнали бандита пред дома му и го закопчали. В жилището на улица „ Хубча “ пък заварили любовницата му Веселина, която криела опиати в джоба си, по тази причина също е арестувана. Справка в съда демонстрира, че Илиян Варсанов е продавал опиати и кътал оръжия до момента в който е бил в условна присъда. Той получил три години затвор с пет години изпитателен период още веднъж за дрога. Магистратите разясниха, че се чака напълно скоро той да бъде вкаран в пандиза, защото е нарушил присъдата си.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР