Любовните взаимоотношения не са лесни. Дори и всичко да върви

...
Любовните взаимоотношения не са лесни. Дори и всичко да върви
Коментари Харесай

Ето причините един мъж да си тръгва от вас

Любовните взаимоотношения не са лесни. Дори и всичко да върви прелестно или да имаме чувството, че е по този начин, мъжът към който изпитваме страсти може да избяга от нас, да си тръгне. Защо? Вижте 20 вероятни аргументи той да го направи.

1. Нещата се развиват прекомерно бързо за него и макар че си прекарва отлично с вас, има чувството, че може да загуби персоналната си независимост.

2. Не му се е налагало до момента да поставя кой знае какви старания в любовта, до момента в който с вас осъзнава, че ще е друго. Има мъже, които не желаят да поставят старания в любовните взаимоотношения или поставят, само че не колкото партньорката им.

3. Вие очаквате той да позволи всичките ви проблеми, да поема товара във връзката.

4. Той не получава това, от което се нуждае. Сериозната връзка е сериозен ангажимент, изключително за мъж. За да влага във връзка, той би трябвало да види „ възвръщаемост “ на тази „ инвестиция “, с цел да се почувства добре.

5. Той ще избяга от вас, в случай че не умеете да сте привлекателна, не умеете да показвате своята женска сила, да сте полова.

6. Той си пада състезател. Понякога без да допускаме, една връзка може да е обречена на неуспех, тъй като мъжете, които желаят да бъдат в паралелни връзки, нямат потребност от сериозности.

7. Той ще си тръгне, в случай че вие постоянно сте нацупена, намусена, виждате единствено черната страна на нещата.

8. Преминава през сложен интервал. Въпреки че мъжете съвсем постоянно наподобяват външно мощни, персонални отрицателни събития могат да повлияят на желанието им за връзка.

9. Страхува се от обвързване.

10. Иска да бъде вашият воин и опора, само че вие действате като супер жена, която може всичко сама и няма потребност от подпомагане.

11. Отворен е към други благоприятни условия. Колкото по-голям избор има някой, толкоз по-малко зает ще желае да бъде. Това е още една причина мъжът да избяга от вас.

12. Страхува се от възприятията си. Някои мъже се опасяват от фамилиарност или в случай че са прочувствено недостъпни, може да нямат предпочитание или да им е мъчно, да не знаят по какъв начин да се отворят към партньорката си.

13. Взаимоотношенията му с вас не са обич за него. Да, това значи, че той не споделя въобще или в някаква степен страстите ви.

14. Той ще избяга, в случай че вие сте обезверена, имате ниско самочувствие и това си проличава по държанието ви, излъчването ви.

15. Един мъж би прекратил взаимоотношенията си с вас, в случай че вие сте имали мъчителни любовни връзки и смятате, че новата ви връзка с него ще излекува раните ви.

16. Мъжете бягат от дами, които не са наясно какво желаят от взаимоотношенията.

17. Не е подготвен за сериозна връзка и това може да се дължи на доста аргументи – отчаяние от скоро завършила връзка, предпочитание да се развива като персона, предпочитание просто да се забавлява.

18. Той ще си тръгне, в случай че вие непрекъснато драматизирате всичко и създавате спорове.

19. Един мъж си потегля, когато няма общи ползи и тематики на диалог с партньорката си.

20. Той ще си тръгне, в случай че дамата не е грижовна, занимателна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР