Любовните връзки са съвкупност от емоции, чувства, отдаденост, понякога егоизъм,

...
Любовните връзки са съвкупност от емоции, чувства, отдаденост, понякога егоизъм,
Коментари Харесай

5 реплики, от които се нуждае всяка връзка

Любовните връзки са цялост от страсти, усеща, отдаденост, от време на време нарцисизъм, доверие или липса на такова... Всяка последваща връзка се отличава от предходната, само че във всички основно място заема връзката. Ако през цялото време не се слагат нейните постоянни основи, по-късно е мъчно да изправим грешките в общуването.

Затова обърнете внимание на дребните елементи, на метода, по който се държите с обичания човек и не забравяйте да си казвате тези 5 реплики.

„ Добро утро “
Какво е първото нещо, което заран си казвате с половинката? Защо не опитате да започнете сутринта с едно „ Добро утро “, да приготвите закуска за двама ви, без значение че това е обвързване на половинката ви да вземем за пример, да изпиете кафето си с усмивка. Обърнете внимание на половинката си и на вас, макар динамичността на началото на деня.
„ Добра заран, обич моя! “.... Прегръдка... Идеалният старт на деня, позитивно начало, което ще ви зареди с приятни страсти. Тези от вас, които са почнали връзка неотдавна е хубаво да продължат да се разсънват с тази настройка освен при започване на взаимоотношенията им.

„ Съжалявам “
Трябва да знаете, че любовта не се гради върху горделивост, его, нарцисизъм, тъй като в случай че гордостта вземе превес във взаимоотношенията, то те са обречени на неуспех. Разбира се, има обстановки, в които би трябвало да запазите достолепието си, само че тук не става въпрос за тях, а за някои дребни ежедневни моменти.

Всеки има неприятни дни, може да не е в положително въодушевление, настройка, да си замени недотам приятни думи с обичания човек, от които... боли. Когато бъркаме е значимо да се простим. Извинението, когато имаме виновност не е демонстрация на уязвимост, а на мощ на характера, просветеност.

„ Това е чудесна концепция, поддържам те. “
В дългогодишните връзки хората се трансформират, надграждат себе си, преоткриват се, може би техните сътрудници също ги преоткриват. През всичкото това време, в което сме дружно, поддръжката е доста значима. В сложни моменти, в тези, в които не можем да вземем вярното решение, когато реализираме триумфи...

Тогава се нуждаем от поддръжката на обичания човек. Щом почувствате, че ви е нужна поддръжка – поискайте я. Когато обичаният човек се нуждае от вашата, покажете я без значение от обстановката, посредством думи, жестове. Всеки желае да чуе „ До теб съм “, „ Идеята ти е чудесна “, „ Ще се оправим дружно “, „ Вярвах в триумфа ти “ и т. н.

„ Как мина денят ти? “
Помислете какво е първото нещо, което си казвате, когато се видите в края на деня. Питате ли него/нея за това по какъв начин е минал денят им, интересувате ли се от събитията, които сте претърпели, страстите, дребните триумфи.

Този въпрос демонстрира внимание, любов, ангажираност във връзката. Защото в едни любовни взаимоотношения сътрудниците би трябвало да споделят, да си имат доверие, да имат смелостта да споделят това, което им харесва, което не им подхожда.

„ Обичам те “
Колко постоянно си казвате с обичания човек тези мощни думи? Думи, които са подобаващи за всяка обстановка, които би трябвало да идват от сърцето, предизвикващи усмивка. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР