Любовните връзки на героите от „Не така, брат!“ претърпяват неочаквани

...
Любовните връзки на героите от „Не така, брат!“ претърпяват неочаквани
Коментари Харесай

Любовта се завръща в новия епизод на „Не така, брат!“

Любовните връзки на героите от „ Не по този начин, брат! “ претърпяват непредвидени обрати. В опит да завоюва вниманието на Блага, Мишо позволява следващата неточност по пътя към сърцето ѝ. Малкият талант несъзнателно споделя на Дидо най-съкровената загадка на Блага и това я прави обект на клюки и насмешки от страна на съучениците ѝ.

Обидена от създалата се по виновност на Мишо обстановка, Блага е обвзета от равнодушие и изрично поставя завършек на взаимоотношенията си с него.

Какво ще предприеме Мишо? Разберете в новия епизод на „ Не по този начин, брат! “

Връзката на Мишо и Блага е разрушена от отчаяние, само че тази на Дидо и Беатрис е напът да се възроди. По-големият брат схваща за съмнителното бизнес пътешестване на Беатрис и продуцента ѝ и прави опит да я разубеди.

Точно преди да замине, тя разкрива скритите планове на продуцента и осъзнава какъв брой доста обича Дидо. Ще успее ли Мишо да се реваншира на Блага за унижението, на което я подлага и ще се съберат ли Дидо и Беатрис?

Докато двамата братя се борят за връзките си, любовните безредици сред Дочев и Велева ескалират. Учителката по музика е впечатлена от напъните, които Дочев поставя, с цел да завоюва сърцето ѝ и най-сетне взема решение да му даде късмет. Какво ще се случи сред тях и кой ще остане отчаян от новата двойка, разберете в обичания български уеб тийн сериал първо във Vbox7.com.

С„ Не по този начин, брат! “Vbox7Facebook Instagram

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР