Любовните отношения в риалитито Фермата вече са в толкова напреднал етап,

...
Любовните отношения в риалитито Фермата вече са в толкова напреднал етап,
Коментари Харесай

Ще видим ли секс във Фермата?

 Любовните връзки в риалитито " Фермата "  вече са в толкоз напреднал стадий, че нищо чудно напълно скоро да бъдат употребявани. След като избяга от тима на сиромасите, с цел да пристане на чорбаджийкта Паулина, автомонтьорът Краси Джунов й подари алегорично сърцето си.

Нашенецът с минало на сексуален модел в Испания стартира направата на сантименталния сувенир от повърхност за паркет часове преди продукцията да ги накара да съберат багажа си за норматив и да се пренесат в стопанството на бедните.

Краси, който влезе в шоуто със поръчката да прави секс, е все по-близо до задачата си. Привечер беглецът Ромео задърпа своята Жулиета към обора, с цел да й сервира сърцето си тържествено, само че без непотребна аудитория в близост.

" Леле, неповторимо е! Как го направи? Караш ме да се усещам доста щастлива! ", извика Паулина и яхна обичания си в символ на благодарност

" Свърших я тая работа през вчерашния ден, преди да се преместим в сиромашката плантация. Заслужаваш го! ", отговори Краси. Той призна, че такива жестове в дребния авантюристичен свят на " Фермата "  изискват сръчност и доза интрига.

" Беше ми мъчно, тъй като трябваше да се измъквам, тя да не ме види, да не стартира да задава непотребни въпроси, тъй като постоянно идва да си измъкне по някоя целувчица от мен ", призна влюбеният Ромео.

" Голямо напрежение имаше сега, в който трябваше да се местим. Аз се побърках! Напомнях си единствено да не не помни сърцето, тъй като в сиромашката плантация няма по какъв начин да го направя. Трябваше отново да прескачам оградата! ", изповяда се с мигане той.

Паулина, която флиртува от ден първи в шоуто с Краси и не спря да си чурулика с него на оградата, която разделя двете стопанства, прочете посвещението на сърцето: " Тук написа: " На най-милата, секси и огнена фермерка! ".

С греещо лице тя разказа своя любовник като " забавен и автентичен ". " Най-важното за една жена е един мъж да я радва всеки ден, а той го прави по всевъзможни способи. Не знам по какъв начин съумява, тъй като не стопира да работи, а аз в никакъв случай не мога да го хвана какво ми майстори! ", призна Паулина.

Искрата сред фермерските Ромео и Жулиета прерастна в същински огън преди броени дни, когато Паулина най-сетне разреши на Краси да я целуне. Отдавайки му се тя постави алегоричен завършек на връзките си с сегашния си сътрудник, огромен вносител на ядки от арабски генезис.

Ванегас призна, че седемгодишата им връзка е белязана от изневери и куп други проблеми, само че финансовата сигурност я е карала да преглъща достолепието си. Появата на сантименталния Краси в шоуто обаче, била дребното бутане, от което имала потребност, с цел да напусне
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР