Любовните отношения на част от родните знаменитости са възприемани като

...
Любовните отношения на част от родните знаменитости са възприемани като
Коментари Харесай

Актьори и певци мачкат чаршафите с млади половинки: Отварачката се облажи с 15 години по-млад футболист, Мария Илиева забърса хлапака Атанас Колев и още…

Любовните връзки на част от родните звезди са възприемани като сензация, а по тази причина основни „ виновници “ се оказват самите те и по-точно шансът им да се влюбят в фрапантно по-млади половинки, написа Телеграф.

Рекордьор в това отношение е артистът Ицко Финци – със брачна половинка с цели 45 години по-малка от него. С режисьорката Лиза Бонева двамата отглеждат дъщеричката си Матилда. От първия си брак артистът има наследник Самуил.

В края на месец юли се разбра, че фолк артистът Магапаса ще става баща още веднъж, 22 години по-късно след появяването на първородната си щерка Кристина. През април тази година той отпразнува своя 45-ти рожден ден. Известно е, че половинката му Денислава Динкова е с три лета кака на дъщеря му.

Певицата Екстра Нина изненада меломаните през 2018 година, когато стана ясно че има 28 години по-млад мъж до себе си. За него тя приказва с обич. " За любовта годините нямат значение. Възрастта е рамка, а аз в никакъв случай не съм се съобразявала с рамки “, споделя певицата.

Бившата й колежка Мария , която преди дни публично разгласи, че слиза от музикалната сцена, също си пада по млади гаджета. Единият от тях е българският футболист Кирил Десподов. Тя изрично отхвърляше слуховете, че има връзка със спортиста, който е с 15 години по-млад от нея.

С млади гаджета си уредиха певиците Деси Слава и Мария Илиева. И двете подариха половинките си с наследници. Възрастовата разлика на Деси и мъжа до нея е цели 17 години. Става дума за MMA боеца и олимпийски първенец по бокс Благой Найденов.

Мария Илиева и таткото на първородния й правоприемник, Георги Михайлов имат 13 години разлика. Запознават се когато тя е на 40, а той на 26. През годините Илиева е свързвана с още доста по-млади от нея мъже и един от тях е Иво Аръков. Разликата с нея и артистът е 11 години. С различен, с който се счита, че е имала връзка е 19 години по-младият Атанас Колев, който е студент по медицина.

Бившата жена на началник Манчев Мариана не страда дълго, откакто я заряза поради по-младата Цветомила, която го подари със наследник. Марина е влюбена като ученичка в приветлив и добре комплициран млад мъж, с който изживява плевел романс.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР