Любовните афери между артистите на Холивуд са нещо обичайно. Трудно

...
Любовните афери между артистите на Холивуд са нещо обичайно. Трудно
Коментари Харесай

Любовни романи на екрана и в живота Стрелите на Амур прелитат над снимачната площадка

Любовните афери сред артистите на Холивуд са нещо всекидневно. Трудно е да не се поддадете на страстите, в случай че екранният ви любовник/любовница се играе от друга необикновено привлекателна кино звезда. Нека си напомним някои от двойките от екрана, които придвижиха любовта си и в действителността.

Джони Деп и Уинона Райдър („Едуард Ножиците“)

Романтиката на 90-те като че ли е запечатана в усмивките и любовта на двама от най-големите в Холивуд. Тогава тя е на 19, той – на 27. Любовта им пламва, до момента в който се снимат във кино лентата „Едуард Ножиците “.

Заради Уинона Райдър, Джони Деп си татуира „ Winona Forever “ на дясното рамо. Сигурно младият Деп тогава още не е знаел, че нищо не е forever и любовната им история в живота ще продължи единствено 3 години, само че постоянно ще остане забавна с наситеността и заряда си.

Рийз Уидърспун и Райън Филип („Жестоки намерения“/“Секс игри“)

 The Way Of The Gun premiere

„Жестоки намерения“ е една от паметните ленти на 90-те. Публиката я харесва и поради харизмата на двамата съществени герои, в облиците на които се превъплъщават Рийз Уидърспун и Райън Филип. Тогава те са млади, хубави и влюбени и то освен на екрана. По време на фотосите Райън и Рийз към този момент са двойка (срещат се през 1997 година, на 21-ия рожден ден на Уидърспун).

Двамата се женят през 1999 година – в годината на премиерата на лентата, само че осем години по-късно се развеждат. Разбира се, актрисата е признателна на този брак, от който има две красиви деца – дъщерята Ава и синът Дийкън. След раздялата си с Райън, Рийз щастливо се обвърза с Джим Тот.

Том Круз и Никол Кидман („Гръмотевиците“)

 48-3

Актьорите се срещнаха във кино лентата „Гръмотевиците“ – Круз към този момент е добре прочут артист, а Кидман към момента не е изиграла изключително значима роля. „Привличането беше взаимно – споделя Никол за първата им среща. – Той ми хвана ръката и аз почувствах по какъв начин електричество мина през мен.“
Романът им се развива бързо. Круз се развежда с първата си жена – актрисата Мими Роджърс, и прави предложение на Кидман.

През годините на брака Том и Никол осиновяват две деца, а опитите да имат лично са безуспешни.

Бракът им завърши през 2001 година Преди време в списание „New York“ актрисата изясни, че към момента й е мъчно да приказва за живота с Круз, защото през днешния ден е омъжена за огромната си обич – музиканта Кийт Ърбан, с който имат две дъщери.

Арнолд Шварценегер и Брижит Нилсен („Червената Соня“)

 48-4

Едва преди години Арнолд призна, че е бил с Бриджит малко преди тя да се омъжи за Силвестър Сталоун. Шварценегер посочи, че връзката им с Нилсен била доста буйна и се случила при започване на любовната му история с Мария Шрайвър, за която по-късно се дами.

В автобиографичната си книга Терминаторът разяснява, че аферата сред него и Бриджит пламнала през 1985г., до момента в който двамата се снимали във кино лентата “Red Sonja ”.

Признанията на Арнолд пристигнаха година откакто Бриджит също загатна за бурната им връзка в личните си записки. В тях тя твърди, че по това време не е знаела за Мария.

Арни обаче счита, че аферата му с Бриджит била “най-глупавото нещо ”, което е правил по време на брака си. „Беше извънредно – споделя той. – Причиних невероятна болежка на Мария и на децата. ” Все отново това е било толкоз от дълго време, че евентуално раните са зараснали…

Аштън Къчър и Британи Мърфи („Младоженци“)

 48-5

Аштън Къчър и Британи Мърфи вършат превъзходен дует в комедията „ Младоженци “ и любовните им връзки стартират таман по време на фотосите на кино лентата. Възникналата сред тях химия прибавя спомагателна меродавност на лентата. Но връзката им не устоя на времето и продължава към година.

Що се отнася до слуховете дали в раздялата е забъркано и трето лице, другари на артиста тогава споделиха, че това е майката на Мърфи, която освен живеела дружно с щерка си, само че и обичала да си вре носа във всичките й работи.

Медиите пък твърдяха, че на един ваучър Аштън срещнал Деми Мур и скоро зарязал Мърфи. Казват, че това мощно раздрусало Британи и тя по този начин и не могла да прежали Аштън, макар че след няколко години се омъжила.

Актрисата умира през 2009 година с диагноза пневмония и анемия, само че гибелта й се трансформира в една от най-големите холивудски загадки. Още повече, че след 5 месеца умира и брачният партньор й – още веднъж от пневмония и анемия.

На снимачната площадка обич и раздяла споходиха Анджелина Джоли и Брад Пит, Камерън Диас и Мат Дилън, Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс, Хъмфри Богарт и Лорън Бакол, както и още куп холивудски звезди.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР