Любовникът на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз Румен Рончев направи нов неуспешен

...
Любовникът на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз Румен Рончев направи нов неуспешен
Коментари Харесай

Гаджето на Мегз остава в ареста, но двамата пак се обичат

Любовникът на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз Румен Рончев направи нов несполучлив опит да излезе на независимост, само че най-малко в съда стана ясно, че двамата още веднъж се обичат.

Рончев беше арестуван на 10 януари по обвиняване в отнемане на автомобил. Става дума за взетия на лизинг мерцедес на Мeгз, който е бил разгласен за откраднат през септември м. година, само че по-късно открит на части в парцел на братовчед й Антов Лесов. По това дело Мегз е с парична гаранция от 10 000 лева, Лесов е на независимост с най-леката мярка – подписка, а Рончев е в ареста.

„ Щетите са възобновени на компанията притежател на колата. А и не може да се приказва за премислено закононарушение, в случай че се е готвела застрахователна машинация, каквото обвиняване няма, изгодата би била за притежателя на колата. А за Рончев биха останали някакви елементи. Това приказва по-скоро за нелепост, в сравнение с за обмисленост “, съобщи адвокатката на Рончев Светлана Паскалева Съдът обаче постанови, че Рончев е в ареста по-малко от 45 дни и това не е неблагоразумен период на задържане.

Мегз още веднъж пристигна в правосъдната зала, само че за разлика от предишния път, когато Рончев не искаше да я огледа, в този момент стана ясно, че са стоплили връзки. „ Щетите са възобновени, средствата ни с господин Рончев са общи “, изясни Мегз пред репортерите. Когато защитата го изведе от залата, Каканашева още веднъж му сподели „ Обичам те “, само че този път Рончев я погледна топло.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР